Θλίψη στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης- Ανακοίνωση και τιμητική πλακέτα στην τάξη του για τον άδικο χαμό του νερού Γιάννη από την Αγιασο

Ανακοίνωση για τον νέο τραγικό χαμό του νεαρού Γιάννη από την Αγιασο


Μυτιλήνη 24/1/2017

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τον τραγικό θάνατο του μαθητή μας Γιάννη Κ.

«Εκφράζουμε την οδύνη μας για το δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή 22/1/2017 προκαλώντας το τραγικό χαμό του μαθητή  μας. Η πρόωρη απώλεια του παιδιού  θλίβει βαθύτατα όλη τη σχολική μας κοινότητα γιατί επρόκειτο για ένα παιδί αγαπητό σε όλους, γεμάτο ζωντάνια, χαρά, αγάπη για τη ζωή με όνειρα  για το μέλλον του. Ήθελε να τελειώσει το Λύκειο και με το πτυχίο του Μηχανικού αυτοκινήτων που θα αποκτούσε να μπορέσει να  δουλέψει στον τομέα της ειδικότητας που αγαπούσε. Για το λόγο αυτό  παρακολουθούσε ανελλιπώς τα μαθήματά του, συμμετέχοντας ενεργά  στη μαθησιακή διαδικασία καθώς και στις εκδηλώσεις του σχολείου με όρεξη και διάθεση για δημιουργία, κοινωνικότητα και καλοσύνη.

Αποστέλλουμε θερμότατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Κουράγιο και δύναμη σε όλους τους συγγενείς, φίλους και συμμαθητές του Γιάννη. Καλό  ταξίδι Γιάννη…

Επίσης, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης αποφάσισε τις παρακάτω ενέργειες :

Κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του μαθητή.

Στο εργαστήριο της ειδικότητάς του, θα αναρτηθεί τιμητική πλακέτα με το όνομά του ελπίζοντας πως αν και αυτός μας έφυγε νωρίς… τα όνειρα του θα πάρουν μορφή μέσα από τις επιτυχίες των συμμαθητών του.

Ακόμα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του σχολείου μας και με αφορμή τα πρόσφατα θλιβερά ατυχήματα το σχολείο μας προτίθεται να :

Δημιουργήσει τηλεοπτικό σποτ σχετικά με την ασφαλή οδική συμπεριφορά.

Να συμβάλει σε συνεργασία με την Δ/νση Β/βαθμιας  Εκπ/σης Λέσβου σε ενημερωτική ημερίδα σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή.


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης