Χοχοχο! Η dealber.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με απίστευτες προσφορές και deal που σπάνε τα ταμεία….

Τι είναι χοντρό, κόκκινο με μούσια και καβαλάει τάρανδους; Ναι! Ο Άι Βασίλης!

Ο Άι Βασίλης πετάχτηκε μέχρι τα γραφεία της dealber στην Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού, και οι άνθρωποι της αποφάσισαν να εορτάσουν την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Με δώρα και εκπτώσεις.

Η Dealber είναι ο μοναδικός σας σταθμός για αποκλειστικές προσφορές με εκπτώσεις έως και 70%! Εξασφαλίζουμε αποκλειστικές συνεργασίες και σας προσφέρουμε μοναδικές ευκαιρίες για να κάνετε ονειρεμένα ταξίδια, να αγοράσετε high-end προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες, σε απίστευτες τιμές!

Μία ομάδα ειδικών εργάζεται νυχθημερόν για να σας προφέρει τις απολύτως καλύτερες προσφορές στην αγορά, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό! Ανακαλύψετε τις αποκλειστικές μας προσφορές στο www.dealber.gr και κάνετε εγγραφή στα Dealber Live Deal emails για να μην χάσετε καμία ευκαιρία.

Ο Νικόλαος Κοκλωνης και το προσωπικό της Dealber σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και για τη νέα Χρονιά που σε λίγες μέρες έρχεται ας γεμίσουμε τις καρδιές μας με Αγάπη, Γαλήνη, Ευτυχία, Σεβασμό, Ειλικρίνεια και με σύμμαχο τις ανθρώπινες σχέσεις, την αλληλεγγύη και την δύναμη της αισιοδοξίας ας γίνει η καθημερινότητά μας πιο Αληθινή, πιο Ευτυχισμένη, πιο Χαμογελαστή, πιο Δημιουργική, πιο Ξεχωριστή….







Δημοσίευσε και εσύ το δικό σου ευχετήριο στο LesvosPost. Δείτε εδώ πως