Αιολικός - ΑΕΛ 3-1 |Φιλικός αγώνας

Mε σκορ 3-1 επικράτησε ο Αιολικός απέναντι στην Λάρισα στο φιλικό του "Ταρλά" και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την νέα σεζόν.Ο Αιολικός παρατάχθηκε με τους Πάππο, Καδή, Κρητικό, Κριπιντήρη, Τάχια, Μίχο, Κεσίδη, Μανουσάκη,Ράζακ, Ευσταθίου και Μπουρού,ενώ η ΑΕΛ με τους Κουτογλίδη,Μασούρα, Παπαδόπουλο, Καρατάσιο, Ναμπάλντη, Κυρίτση, Μακρή, Δερμπάκη, Κεϊτά, Χοτσάλι και Αναγνώστη.

Τα γκολ του αγώνα
Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε η Λάρισα με 1-0 ,παρόλο που ο Αιολικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων,ενώ έχασε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μπουρού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιολικός ήταν πιο τυχερός και κέρδισε με 3-1.Και τα τρία γκολ του Αιολικού ανήκουν στον Λαλά, ενώ για την Λάρισα ο Κεϊτά έβαλε το μοναδικό γκολ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι χορηγοί του Αιολικού Καραβατάκης Γιώργος, Παναγιώτης Τρύφων και ο επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης, επίσης ο Τρύφων Σαμαράς,η διοίκηση του Αιολικού και οι τοπικές αρχές της Λέσβου.

Συνθέσεις
Αιολικός:Πάππος(46΄ Ζαχαρής), Καδής(70΄ Αμπραχιάν), Κρητικός, Κριπιντήρης, Τάχιας(78΄ Καπταγιάννης), Μίχος(79' Ιωαννίδης), Κεσίδης, Μανουσάκης(70' Αζάζ) ,Ράζακ, Ευσταθίου(23' Λαλάς) και Μπουρούς(68' Χρήστου).

Λάρισα:Κουτογλίδης,Μασούρας, Παπαδόπουλος, Καρατάσιος, Ναμπαλντής(75' Καλούσης), Κυρίτσης, Μακρής(70' Κυρίτσης), Δερμπάκης, Κεϊτά, Χοτσάλι(75' Καβαλούλης) και Αναγνώστης.
Εξωτερικός συνεργάτης lesvospost:Φραντζής Καραδούκας
ΦΩΤΟ-VIDEO:Στρατής Στεφάνου