Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Καλλονή

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Καλλονή



Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Καλλονή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Μανιάτη και του μέσου Αλέξη Ντάλλα ενω πριν λιγες ημερες ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σάββα και του Λουσιάν Μπουρντουγιάν, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ντιναμό Βουκουρεστίου και Στεάουα ανακοίνωσε η Καλλονή.

Ο Μανιάτης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1983 και έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Κόρινθο, Παναιτωλικό, Καλλιθέα, Φωκικό, Πανηλειακό και Ηρακλή Ψαχνών, ενώ τελευταίος «σταθμός» στην καριέρα του ήταν ο Πανελευσινιακός. Ο Ντάλλας γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1990 και έχει αγωνιστεί σε Κορωπί, Ρόδο, Πανόπουλο, Πανηλειακό, Αχαρναϊκό, Λαμία και Αστέρα Βάρης, ενώ την παρελθούσα σεζόν φόρεσε τις φανέλα των Εθνικού Πειραιώς και Φωστήρα.

Την απόκτηση του Γιάννη Σάββα και του Λουσιάν Μπουρντουγιάν, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ντιναμό Βουκουρεστίου και Στεάουα ανακοίνωσε η Καλλονή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουσιάν Μπουρντουγιάν (Lucian Burdujan). Ο Ρουμάνος επιθετικός γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1984. Έχει αγωνιστεί με τις Ceahlaul Piatra Neamt, Rapid Bucuresti, Vaslui, Steaua Bucuresti, Chornomorets Odesa, Tavriya Simferopol, Hoverla Uzhhorod ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Europa του Γιβραλτάρ. Επίσης, είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Κ21 της Ρουμανίας. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σάββα. Ο Κύπριος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Πάφου και είναι γεννημένος στις 18 Αυγούστου του 1991. Ο Σάββα αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ. Την τελευταία σεζόν φόρεσε την φανέλα της Καρμιώτισσας με την οποία πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».