betmasters.gr: Σάββατο με Σκανδιναβία και Βραζιλία

Τα βλέμματα των στοιχηματάκηδων σήμερα στρέφονται στα πρωταθλήματα Νορβηγίας, Σουηδίας και Φινλανδίας, ενώ αργά το βράδυ και τα ξημερώματα της Κυριακής, τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και του Μεξικού έχουν την τιμητική τους.


Οι προβλέψεις στοιχήματος των έμπειρων tipster μας θα ανέβουν έγκαιρα για να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Για την Serie A Βραζιλίας, η Σάντος υποδέχεται την Πόντε Πρέτα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και διαθέτουν μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας. Ο άσος είναι πάρα πολύ χαμηλά και σίγουρα δεν απεικονίζει τη διαφορά δυναμικότητας με την Πόντε Πρέτα, η οποία έχει τρεις ήττες σε επτά εκτός έδρας ματς. Φουλ αγωνιστική θα διεξαχθεί στη Β' Βραζιλίας, με πέντε πολύ ενδιαφέροντα ματς. Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το Σεαρά - Κρισιούμα, ενώ η πρωτοπόρος Βάσκο Ντα Γκάμα δοκιμάζεται στην έδρα της Λουβερντένσε.

Δύο ματς θα γίνουν για τα πρωταθλήματα Δανίας και Φινλανδίας αντίστοιχα. Στη Dermark Superliga, η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Λίνγκμπι, ενώ στη Veikkausliiga, η Κέμι παίζει με την Κουόπιο.

Για την Primera Division του Μεξικού, έχουμε πρεμιέρα με έξι αγώνες. Η πρώτη αγωνιστική άνοιξε χθες με τον αγώνα Τιχουάνα - Μονάρκας.

Στην Σκανδιναβία, η Tippeligaen και η Allsvenskan έχουν την τιμητική τους. Στη Νορβηγία, διεξάγονται οι αγώνες Χάουγκεσουντ - Βίκινγκ και Άαλεσουντ - Ρόζενμποργκ, ενώ στη Σουηδία, θα γίνουν τα ματς Νόρκεπινγκ - Έστερσουντ και Σούντσβαλ - Χέλσινμποργκ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.