Ακυρώνεται το 44ο καρναβάλι της Άντισσας λόγω πένθους-Θλίψη και οργή για τον θάνατο του 16χρονου Κώστα

Μετά τον άδικο θάνατο του 16χρονου Κωστακη από την Άντισσα η καρναβαλική επιτροπή και ο Σύλλογος Τερπανδος της Άντισσας αποφάσισε να ματαιωθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το 44ο Καρναβάλι Άντισσας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Η ΑΝΤΙΣΣΑ ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

Θλίψη και οργή για τον θάνατο του 16χρονου Κώστα

Από το Σάββατο στην είδηση του τροχαίου τα συναισθήματα των Αντισσαίων ήταν και οργής εκτός της θλίψης για το τραγικό δυστύχημα του μικρού Κώστα μέσα στο χωριό τους.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα, που θα ανακοινώσει τις κατηγορίες του 43χρονου όπου θα οδηγηθεί σε δίκη…

Από την αστυνομική ερευνά διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος δεν παρέσυρε απλά το παιδί, αλλά τράκαρε κιόλας, γεγονός που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο που χάλασε και να φύγει από εκεί με τα πόδια, χωρίς και πάλι να έχει καταλάβει ότι χτύπησε άνθρωπο! 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το μοιραίο αυτοκίνητο που σκότωσε τον Κώστα δεν ήταν ιδιοκτησίας του, αλλά ενός φίλου του από την Καλλονή!

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 43χρονος, που είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί δε φαινόταν να είχε συνειδητοποιήσει ακόμα το κακό που προκάλεσε, αποκρούοντας κάθε κατηγορία.


Η αφίσα που είχαν εκδώσει για το 44ο καρναβάλι