Γκρεμίστηκε το ISLAND CLUB στο Πλωμάρι για την εμφάνιση του Πάνου Καλιδη Live-Λουλουδοπόλεμος μέχρι το πρωί (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ακούς την λέξη λουλουδοπόλεμος το μυαλό σου πηγαίνει σίγουρα στον Πάνο Καλίδη και όχι άδικα, γιατί είναι από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που πάντα στα μαγαζιά που εμφανίζεται έχει πολλά λουλούδια και οι επιχειρηματίες τρίβουν τα χέρια τους. ...


Χορός κέφι και τραγούδι κυριάρχησαν στα «ISLAND CLUB» λίγο έξω από το Πλωμάρι Λέσβου το Σάββατο 01 Αυγούστου 2015 με τον Πάνο Καλίδη και την 10μελη ορχήστρα του να μη σταματά να διασκεδάζει τους Λέσβιους που τους αποθέωναν!

Ο Πάνος Καλλίδης αποθεώθηκε από το κατάμεστο ISLAND CLUB που τον έλουζε μέσα στα γαρύφαλλα σε σημείο να σταματάει πολλές φορές για να πάρει ανάσα.

Οι θαυμαστές του Πάνου Καλίδη είχαν γεμίσει το μαγαζί από νωρίς με χαλαρή διάθεση και πολύ κέφι περίμεναν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να ερμηνεύσει ζωντανά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.  Πριν από τον Πάνο όμως στην πιστά βγήκαν 2 εξαιρετικές γυναικείες φωνές που τον συνοδεύουν μαζί με την ορχήστρα του σε όλη την καλοκαιρινή του περιοδεία..

Ο χορός και το κέφι κράτησε μέχρι τις 8:00 το πρωί…ενώ αν δεν αποφάσιζε ο ιδιόκτητης του ISLAND να σταματήσει λόγο της προχωρημένης ώρας την μουσική ο Πάνος Καλιδης θα τραγουδούσε ακόμα….

Μέσα στο κατάμεστο ISLAND CLUB , το μόνο θα μπορούσε να διακρίνει κανείς το βράδυ εκείνο του Σαββάτου προς Κυριακή κάτω υπό το φως του φεγγαριού , ήταν μόνο, ατελείωτος χορός και διασκέδαση, υπό την μουσική υπόκρουση των μεγαλύτερων επιτυχιών του αγαπημένου τραγουδιστή.

Αυτό που επικρατούσε καθόλη τη διάρκεια του LIVE event μέχρι αργά το βράδυ ήταν ένας μικρός χαμός με την κάβα του μαγαζιού να «ροκανίζεται» αφού τα μπουκάλια έφευγαν σαν νερό.. ενώ στο πάτωμα του ISLAND και στην πίστα έβλεπες μόνο τα γαρύφαλλα σε αποχρώσεις κόκκινου, ροζ και άσπρου……

Παραγνωριστήκαμε μωρό μου και Είσαι η αιτία που Πας να με Τρελάνεις απλά με ένα Γεια σου... για party ετοιμάσου... γιατί αφού είσαι Σπίρτο το κατάλαβες ότι είναι μια Τρελή Ιδέα...είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που μας απογείωσαν…

Να σημειώσουμε ότι ο Πάνος Καλλίδης ήρθε στο Πλωμάρι και αποκλειστικά στο Island club για δεύτερη συνεχή χρονιά με σκοπό την διασκέδαση των Λέσβιων.

Πλέον την σκυτάλη θα πάρει στα live του Island club στις 15 Αυγούστου ο Μενιδιατης….οπου και φυσικά αναμένεται και σε αυτόν τον καλλιτέχνη να επικρατήσει το αδιαχώρητο μέχρι το πρωί….

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής και αυτού του event βρέθηκε στο όμορφο Πλωμάρι της Λέσβου και κατέγραψε καρέ-καρέ την εμφάνιση του σέξι τραγουδιστή.




Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

More Info - Κρατήσεις:

Στον δρόμο προς Μελιντα λίγο έξω από το Πλωμαρι Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 6980480000, 69787031107

Official facebook Island: Island Club, Plomari

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του Island club….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!




Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει "κόκκινο" στο club Island στο Πλωμάρι Λέσβου!

Με απίστευτη θέα και μουσική, οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτάνε άλλη διάσταση και όλα αυτά μέχρι ο ήλιος να βγεί!
Στο club Island στο Πλωμάρι της Λέσβου η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!

Η αίσθηση του ανοιχτού beach bar διπλά στην θάλασσα και κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας και μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Επώνυμοι τραγουδιστές, διάσημοι DJs και αλλά μοναδικά πάρτι διοργανώνονται για να σας διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως!

















Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos