Αποκλειστικό-ΤΩΡΑ: Εμπρησμός σε αυτοκίνητο στην Κρατηγο Μυτιλήνης παραλίγο να εξελιχτεί σε ολοκαύτωμα (ΦΩΤΟ)

Εμπρησμό σε αυτοκίνητο είχαμε πριν από λίγο έξω στο εκκλησάκι στην Κρατηγο Μυτιλήνης.


Νεαρός για προσωπικούς λόγους και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του με την βοήθεια φίλου του όπου τα έπιναν έξω από το εξωκλήσι στην Κρατηγο.

 Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής όπου και την έσβησε πριν επεκταθεί στις καλαμιές απέναντι από το εκκλησάκι και ενώ είδη είχε καταστραφεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο μετά από συνεχείς εκρήξεις …  

Η φωτιά αν δεν επενέβαινε άμεσα η πυροσβεστική θα επεκτεινόταν στις καλαμιές όπου είδη πρόλαβαν και κάηκαν λίγα καλάμια από την απέναντι πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πριν λίγο καιρό ήταν στην φυλακή για άλλους λογούς και η φωτιά που έβαλε στο αυτοκίνητο του έχει σχέση με την προ μηνών αυτοκτονία στο συγκεκριμένο σημείο της 36χρονης Γεωργίας Τ.

Οι  δυο νεαροί που ομολόγησαν τον εμπρησμό συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περεταίρω


Το Δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην περιοχή Κρατήγου Μυτιλήνης. Ώρα έναρξης του συμβάντος 01:15 της 19-08-15 και ώρα πλήρους κατάσβεσης 02:00 της ίδιας ημέρας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δύο (2) οχήματα της Π.Υ. Μυτιλήνης με τέσσερις  (04) άνδρες. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ένα αμάξι μάρκας TOYOTA CELICA.Ενεργείται προανάκριση.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο..