Ο Ασώματος πρωταθλητής 2015 στο ετήσιο πρωτάθλημα χωριών Λέσβου 5×5 (ΦΩΤΟ)

Η ομάδα του Ασωμάτου κατέκτησε το ετήσιο πρωτάθλημα χωριών Λέσβου 5×5 για το 2015 που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα “ΑΜΠΕΛΟΣ” με τη συμπαράσταση της ΕΠΣ Λέσβου, επικρατώντας στον τελικό που έγινε την Κυριακή 16/8 στο αθλητικό κέντρο Αμπελικού επί της Βρίσας με σκορ 5-2.


Την απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια ομάδα έκαναν οι κ.Κογχυλάκης Κώστας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και  ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Λέσβου και περειφερειακός συμβουλός . κ.Κυριάκος Πετρέλλης.

Το κύπελλο “fair play” κατέκτησε η ομάδα του Πολυχνίτου. MVP του τουρνουά αναδείχθηκε επάξια ο Παναγιώτης  Τσαπάρας απο την ομάδα του Ασώματου και πρώτος σκόρερ ο Νίκος. Μαστραντωνάς από την ιδια ομάδα.

Η “ΑΜΠΕΛΟΣ” ευχαριστεί την Ε.Π.Σ. Λέσβου για τη συμπαράσταση της στη διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαιτέρως τους αντιπροέδρους κ. Καλλία Χάρη και Πετρέλλη Κυριάκο, το Δήμο Λέσβου για την παροχή αθλητικού υλικού, τους διαιτητές κ.Λαγουτάρη και Πρωτούλη ,  τους ιατρούς, τους χορηγούς ,τον κ. Μουτζούρη Γεώργιο και το me-styl.gr για τη δημιουργία των αφισών του τουρνουά, τους παίκτες και οπαδούς όλων των ομάδων, καθώς και όλα τα παιδιά του Αμπελικού για τη βοήθεια τους.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!