Πολύτιμες εμπειρίες και 5η θέση για την Λέσβια Πρωταθλήτρια ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑ στα 4χ400μ. στο Βαλκανικό Νεανίδων

΄Επεσε η αυλαία  μιας μεγάλης διοργάνωσης, του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων & Νεανίδων που διεξήχθη στο Πιτέστι της Ρουμανίας στις  4 & 5/07/2015.  


Στους αγώνες συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα και η Μυτιληνιά  Πρωταθλήτρια  του ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Μυτιλήνης  και του Γρηγόρη Κοντού,  ΜΑΡΙΤΑ  ΑΡΓΥΡΟΥ.

Η Αργυρού αγωνίσθηκε την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος,  στα 400μ. τερματίζοντας στην 10Η θέση με επίδοση   58.37.  ΄Ηταν μια δύσκολη μέρα  για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και για τους διοργανωτές,  αφού δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα εξαιτίας της δυνατής βροχή που ξέσπασε και που  είχε σαν αποτέλεσμα να προχωρήσει  σε μικρή διακοπή το  πρόγραμμα των αγώνων.

Την Κυριακή    συμμετείχε  με τις συναθλήτριές της:  ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ –ΚΟΥΤΛΗ και ΓΡΙΛΛΟΥ   οι οποίες απάρτιζαν την Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας,  στα 4χ400Μ  όπου τερμάτισαν  στην 5η θέση  με επίδοση 3.54.20. Η Αργυρού κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες ανάμεσα στις καλύτερες των Βαλκανίων που θα της φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.   

H Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει την πρωταθλήτριά μας,  η οποία έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα  πως έχει το ταλέντο να φέρει στη Λέσβο μεγάλες επιτυχίες.  Επίσης συγχαίρει   την οικογένειά της, το σωματείο της καθώς και τον προπονητή της κ. Γρηγόρη Κοντό  και εύχεται ότι καλύτερο.