«Το άρωμα... στα καλύτερά του»- Απόψε στις 20:00 τα εγκαίνια της «BOUTIQUE αρωματοποιίας ZONIOU»-Σαπφούς 3 Μυτιλήνη (φώτο, Βίντεο)

Η «Boutique αρωματοποιίας ZONIOU "Everlasting Essence» σας προσκαλεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου Ιουνίου και ώρα 20:00 στα εγκαίνια του καταστήματος επί της οδού Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Σήμερα (31/07) στις 20:00 σας περιμένουμε στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος στην οδό Ερμού και Σαπφούς 3 (έναντι εθνικής τράπεζας!


Ελάτε να σας ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των αρωμάτων μας!

Ο θαυμαστός κόσμος της υψηλής αρωματοποιίας έφτασε στη Λέσβο για να μας πλημμυρίσει με μοναδικά και εκλεκτά αρώματα.

Η Στέλλα Σουτζιδέλλη σε συνεργασία με την Boutique αρωματοποιίας ZONIOU"Everlasting Essence" εγκαινίασαν στις 4 Ιουλίου, μια όμορφη και φιλόδοξη συνεργασία που στεγάζεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επί της οδού Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BOUTIQUE αρωματοποιίας ZONIOU για την Λέσβο θα είναι η Στέλλα Σουτζιδελλη η οποία διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια κατάστημα Ειδή Δώρων- Καπνιστού-Ρολόγια στην Ερμού 42(Στοά Βεκρελλη).

Το μοναδικό κατάστημα «Ζώνιου» στην Μυτιλήνη έκανε opening στις 4 Ιουλίου και κέρδισε άμεσα τις εντυπώσεις των καταναλωτών.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ: 2251103248

Το LesvosPost.com Θα βρίσκεται στα εγκαίνια του νέου καταστήματος και σύντομα θα έχουμε πλούσιο υλικό με βίντεο και φωτο από τον λαμπερό κόσμο των αρωμάτων.



Δείτε μερικά πλάνα από το κατάστημα και πάρτε μια γεύση από αυτό