Στο μπαρ του Marush ανέβασαν τον Γρηγόρη Μπάκα στο ΜΕΓΑΛΟ χριστουγεννιάτικο event του lesvospost.com (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Το πρώτο μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που διοργάνωσε το lesvospost.com με την υποστήριξη της Musica danca στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία…


Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Κυριακής (07/12) μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα το Marush café bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης για το πρώτο μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που διοργάνωσε το lesvospost.com όπου είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε για 2η φορά στην Λέσβο έναν από τους πιο αγαπητούς και γνωστούς δημοσιογράφους της Ελλάδας τον Γρηγόρη Μπάκα σαν guest dj.

Ο Γρηγόρης Μπάκας ανέβηκε στα decks και ανέβασε τη διάθεση στα ύψη σαν Guest Dj στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο event του LesvosPost.com όπου και ξεσήκωσε όλους τους θαμώνες με τις φοβερές ατάκες και τις μουσικές του!

Χρόνια τώρα, είναι... αεικίνητος, κι απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμη! Ο λόγος για τον «δαιμόνιο» ρεπόρτερ του Star, Γρηγόρη Μπάκα όπου  έμεινε έκπληκτος στην επίσκεψη Marush café bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης.

To μαγαζί που κυριολεκτικά έχει σαρώσει την νυχτερινή ζωή της πόλης έδωσε ρέστα το βράδυ της Κυριακής (07/12).

Το προσωπικό του μαγαζιού από τους υπεύθυνους μέχρι τον DJ Mario Andrioti έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες που κατέκλυσαν το Marush, χαρίζοντας μία απίστευτη εμπειρία διασκέδασης!

Πραγματικά ένα αξέχαστο βράδυ για όλους μας...

Τα σφηνάκια και τα υποβρύχια πηγαινοερχόταν στα τραπέζια δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο πάρτι του L.P

Η ομάδα του L.P ήταν όλοι εκεί και έκαναν ότι μπορούσαν για να περάσουν καλά οι θαμώνες του Marush.


Να τονίσουμε ότι στο πάρτι μας βρέθηκε αντιπροσωπεία παικτών και τεχνικού επιτελείου του Αιολικού Μυτιλήνης μετά από πρόσκληση.. εν ώρα πτήσης του Γρήγορη Μπακα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες θαμώνες του καταστήματος Marush για την παρουσία τους στο πάρτι... Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς  μας αλλά και στο Marush café bar  που φιλοξένησε το πάρτι μας.. Εδώ μπορείτε να δείτε τους χορηγούς μας..

Τα λόγια φυσικά είναι περιττά.. όποτε μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω τι έγινε στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που διοργάνωσε το lesvospost.com.. Μείνετε συντονισμένοι στο L.P… Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλα μεγάλα event…!!


Στο σημείο αυτό αξίζει να ευχαριστήσουμε πρώτα απ όλα φυσικά τον μεγάλο καλεσμένο μας Γρηγόρη Μπάκα που πραγματικά τις λίγες ώρες που έμεινε στην Μυτιλήνη, ξεσήκωσε όλους όσους είδε από το απαράμιλλο χιούμορ του και την καθαρότητα του για 2η φορά φέτος . 


Πραγματικά αν και γνωστός έδειξε πως θα πρέπει να είναι οι επαγγελματίες και φυσικά χωρίς φαμφάρες και πολλά πολλά έδωσε στον κόσμο μια άλλη νότα διασκέδασης. Ο Γρηγόρης Μπάκας φυσικά δεν τελειώνει εδώ με την Μυτιλήνη καθώς ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου.

Τον ευχαριστούμε που αν και δούλευε και σήμερα το πρωί αλλά και χτες Κυριακή ήρθε εδώ στο νησί μας για λίγες ώρες μόνο για το πρώτο μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που διοργάνωσε το lesvospost.com μετά την πρόσκληση του Δ/ντη μας Στεφάνου Γεώργιου όπου και την δέχτηκε αμέσως.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης και τον φωτογράφο Χριστόφορο Σομορακη και τα foititelia που έβγαλε άπειρες φωτογραφίες οι οποίες θα δημοσιευτούν σύντομα στο foititelia.gr


Ρεπορτάζ- Επιμέλεια  ΟΜΑΔΑ LesvosPost.com
Βίντεο  Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης-αρχισυντάκτης LesvosPost)
ΦΩΤΟ Μαριγκλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ LesvosPost.com)

Διοργάνωση: www.LesvosPost.com  
Υποστηρικτής: Musica Danca

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας www.foititelia.gr ,www.plomarinews.grwww.24-ores.com , www.fagi,gr www.myg.grwww.kalloninews.gr

Ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη Αλεξίου με την Α-DESIGN για τον σχεδιασμό των αφισών, προσκλήσεων και του facebook cover.