Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: DJ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ VOL 2 στο MARUSH by Lesvospost.com (Προκυμαία Μυτιλήνης)


Μετράμε αντίστροφα πλέον για την χειμωνιάτικη επιστροφή του γνωστού σε όλους Γρηγόρη Μπακα στην Μυτιλήνη.


Σημείωση:


Μετά την ματαίωση πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ το μεγάλο event μεταφέρεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 07-12-14

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το μεγάλο event με πολύ δόση χιούμορ  που θα γίνει στο γνωστό σε όλους μας Marush cafe bar  στην Προκυμαία Μυτιλήνης …. Την ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 με ώρα έναρξης 23:00….. 

Να γνωρίζεται πως σε αυτό το event «Θα κλάψει η μάνα του Πελέ»..!!!

Υποστηρικτής του
event είναι η εταιρεία διοργάνωσης event της Λέσβου και όχι μόνο Musica Danca

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μια μοναδική «χειμωνιάτικη» βραδιά στην Μυτιλήνη… 


To LesvosPost.com συνεχίζει να διοργανώνει μεγάλα event και καλωσορίζει την περίοδο των εορτών με τον έναν και μοναδικό στο είδος του Γρηγόρη Μπάκα, ο γνωστός δημοσιογράφος του STAR CHANNEL….

O γνωστός δημοσιογράφος του Star , γνωστός από τα οδοιπορικά του και το απαράμιλλο χιούμορ του , έρχεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 με ώρα έναρξης 23:00…..καλεσμένος του lesvospost.com  με σκοπό να σας διασκεδάσει σε ένα μοναδικό event στο Marush cafe bar … Ο Dj Γρηγόρης Μπάκας μέσα από ένα ξεθεωτικό Ξένο-Ελληνικό πρόγραμμα αναμένεται να σας διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Διοργάνωση: www.LesvosPost.com  

Υποστηρικτής: Musica Danca

ΕΝΑΡΞΗ 23:00- 03:00

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης








Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας www.foititelia.gr ,www.plomarinews.gr, www.24-ores.com , www.fagi,gr www.myg.gr, www.kalloninews.gr


Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη Αλεξίου με την Α-DESIGN για τον σχεδιασμό των αφισών, προσκλήσεων και του facebook cover. Όλοι οι προαναφερόμενοι βρίσκονται στο τέλος της δημοσίευσης με τα λογότυπα. (πατήστε πάνω τους για να μεταφερθείτε στις σελίδες τους.)





ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ-ΜΠΑΡ


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΉΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ









ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ