Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο η ΑΕΛ Καλλονής- Ανάσες σε βασικούς στο ματς κυπέλλου με τον ΤΥΡΝΑΒΟ

Το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Τύρναβο στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος δεν δίνει την ευκαιρία για ανάσες στους παίκτες της Καλλονής.


Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη αμέσως μετά την επιστροφή τους στην Μυτιλήνη την Δευτέρα το πρωί πήγαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για να δώσουν συνέχεια στην προετοιμασία τους.

Το πρόγραμμα έγινε σε δυο γκρουπ. Το ένα το αποτελούσαν οι παίκτες που έπαιξαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και το άλλο οι υπόλοιποι καθώς και όσοι έμειναν εκτός αποστολής.

Κανένα πρόβλημα για τον Γιάννη Ματζουράκη, που είδε όλους τους παίκτες του να ακολουθούν πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής κατάστασης, σουτ και παιχνίδι επτά εναντίον επτά, πλην όσων αγωνίσθηκαν στο ματς με τους Αρκάδες για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Σημερα (23/9), η Καλλονή θα κάνει την τελευταία της προπόνηση και στην συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή του συλλόγου για το παιχνίδι με τον Τύρναβο. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε πρωινή προπόνηση επιδόθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής μας μόλις αφίχθησαν στη Μυτιλήνη μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όσοι εκ των παικτών αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής κατάστασης, σουτ και παιχνίδι επτά εναντίον επτά".