Στις 19:30: ΑΕΛK-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης (NS1)- LIVE LesvosPost.com,LesvosGoal.gr)

Για το 3*3 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης η ΑΕΛ Καλλονής αντιμετωπίζει την ομάδα της Θράκης «Πανθρακικο» στα πλαίσια της 5ης αγωνιστής super league.


Η 5η αγωνιστική κλείνει με το ματς της Καλλονής απέναντι στον Πανθρακικό.
Αλλαγμένες και οι δυο ομάδες. Οι μεν "σαρδέλες" προσέχουν περισσότερο την άμυνα τους φέτος, ενώ οι "κροκόδειλοι" το αντίθετο, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ενδιαφέρον παιχνίδι λοιπόν.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί live λεπτό προς λεπτό από το LesvosPost.com σε συνεργασία με το LesvosGoal.gr -Το LIVE ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00

Ο «Ταρλάς» θα ανοίξει τις πύλες του στις 18:00 για τους ποδοσφαιρόφιλους της Λέσβου. 

Μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Γ.Σκούφος» ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης κατέληξε στους παίκτες που θα αναμετρηθούν σήμερα Δευτέρα στις 19.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την ομάδα της Κομοτηνής.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ η οποία έχει αποσυρθεί από τις 19:00 χτες και μέχρι την ώρα του αγώνα σε ξενοδοχείο της Μυτιλήνης  αποτελείται από τους Χογκ, Ναβάρο, Γιορέντε, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Μπαρέρα, Βαλιό, Καλτσά, Τσαμπούρη, Κεϊτά, Πιπίνη, Αντέτζο, Κύπρου, Χουάνμα, Αλέξιτς, Μανούσο, Μίνγκα, Μπουρού

Εκτός αποστολής οι Ανρί Καμαρά και Ανέστης Αγρίτης λόγω τραυματισμού. 

Η αποστολή του Πανθρακικού είναι είδη στην Μυτιλήνη από χτες το μεσημέρι, μάλιστα ταξίδεψε οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί απευθείας για την Μυτιλήνη όπου και πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση χτες στον ΤΑΡΛΑ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Καθάριος, Χασομέρης, Τζάνης, Ίγκοε, Κάσες, Αράμπα, Ντιγκινί, Πέρεζ, Μεχία, Σερφά και Εμπόου.

Ο Χιου Ντάλλας επέλεξε να το διευθύνει την αναμέτρηση ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου). Βοηθοί του θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών). 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών). ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)

Η Καλλονή συνεχίζει τη συνήθεια που έγινε λατρεία στο νησί, προσφέροντας δωρεάν καφέ και στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό με την επίδειξη του εισιτηρίου, έχοντας ως στόχο να καταστήσει κάθε εντός έδρας αγώνα γιορτή.


Ενημέρωση για την είσοδο των φιλάθλων για τον αγώνα Καλλονή- Πανθρακικός


Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι η είσοδος τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τον αγώνα Καλλονής- Πανθρακικού σήμερα Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 19.30 το απόγευμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015 θα γίνει από τις εξής εισόδους:

Κεντρική είσοδος

Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων (ΤΜΗΜΑ 1 και ΤΜΗΜΑ 2) και άτομα με κινητικά προβλήματα.

ΕΙΣΟΔΟΣ 3

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP, κατόχους διαρκείας (ΤΜΗΜΑ 2), προσκλήσεις VIP και μεμονωμένα εισιτήρια VIP. Επίσης για δημοσιογράφους φέροντες την αντίστοιχη διαπίστευση που θα τους έχει χορηγηθεί από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.


ΕΙΣΟΔΟΣ 5

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (ΤΜΗΜΑ 4) και μεμονωμένων εισιτηρίων (ΤΜΗΜΑ 4 και ΤΜΗΜΑ  5) καθώς και κατόχους προσκλήσεων  (ΤΜΗΜΑ 4).

Μετά τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής προσφέρει δωρεάν στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί το "μαγικό χαρτάκι" για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό, έναν καφέ από τα καταστήματα “The Brothers” και "Corner".

Στόχος είναι η Καλλονή να καταστήσει κάθε αγώνα της γιορτή και στο πλαίσιο αυτής της γιορτής, θέλοντας να τιμήσει κάθε της φίλαθλο, η ομάδα προσφέρει δωρεάν έναν καφέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής:

"H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό έναν καφέ από τα καταστήματα “The Brothers” (Βουρνάζων 25, έναντι ΟΤΕ) και "Corner" (Οδυσσέα Ελύτη και Καραπαναγιώτη γωνία πλησίον Βερόπουλου) μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους!
Στο δρόμο για το γήπεδο λοιπόν περνάμε όλοι για τον καφέ μας από το  "Corner" και το “The Brothers”!"

Παρακολουθείστε LIVE από το LesvosPost.com σε συνεργασία με το LesvosGoal.gr την ΑΕΛ Καλλονής να αντιμετωπίζει τον Πανθρακικο στα πλαίσια της 5ηαγωνιστικής SUPER LEAGUE στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

To live λεπτό προς λεπτό πραγματοποιείτε  υπό την αιγίδα του νέου αθλητικού site της Λέσβου που θα βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου σε δοκιμαστική έκδοση το LesvosGoal.gr…!!!!!!

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30

Το LIVE ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00

Live Blog ΑΕΛΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-LIVE Στάδιο Μυτιλήνης




ΧΟΡΗΓΟΙ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ