Σε λίγες ώρες ο αγώνας ΑΕΛΚ-Εργοτελης μέσα στον ΤΑΡΛΑ-LIVE από το lesvospost.com σε συνεργασία με το lesvosgoal.gr

Στον ρυθμό του πρώτου επίσημου αγώνα στην Μυτιλήνη με την Εργοτελη για την 2η αγωνιστική της super league ζουν στην ΑΕΛ Καλλονής αλλά και σε ολόκληρη τη Λέσβο. 




Ο αγώνας θα μεταδοθεί live λεπτό προς λεπτο από το LesvosPost.com σε συνεργασία με το LesvosGoal.gr

Οι νησιώτες υποδέχονται απόψε στις 19:15 στον ανανεωμένο Ταρλά την κρητική ομάδα, σε ένα ιστορικής σημασίας αγώνα, καθώς είναι ο πρώτος αγώνας που γίνεται στην Μυτιλήνη από την μεγάλη κατηγορία όπου συμμετέχει η ΑΕΛ Καλλονής.
Ο «Ταρλάς» θα ανοίξει τις πύλες του για τους ποδοσφαιρόφιλους της Λέσβου και το ματς με τον Εργοτελη με σκοπό όλοι μαζί μετά να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της ΑΕΛΚ για φέτος και μάλιστα μέσα στην έδρα της μετά από 1 χρόνο σε επίσημο αγώνα SUPER LEAGUE.

Στην Καλλονή είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την κίνηση των εισιτηρίων, καθώς εξαφανίστηκαν όλα τα μαγικά χαρτάκια.

Η ανυπομονησία για το παιχνίδι αυτό μεγαλώνει καθώς θα είναι το πρώτο επίσημο ματς που θα δώσει μετά από αρκετό καιρό στη φυσική της έδρα η ομάδα.

Μάλιστα, η διοίκηση της ΑΕΛΚ κερνάει και... καφεδάκι σε όσους θα πάνε στο γήπεδο. Αναλυτικά  η ανακοίνωση:


H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ γιορτάζει την πρεμιέρα της στη Superleague στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη έναν καφέ (είδος εσπρέσσο) από τα καταστήματα “The Brothers” (Βουρνάζων 25, έναντι ΟΤΕ) και "Corner" (Οδυσσέα Ελύτη και Καραπαναγιώτη γωνία πλησίον Βερόπουλου) με την επίδειξη του εισιτηρίου τους!

Στο δρόμο για το γήπεδο λοιπόν περνάμε όλοι για τον καφέ μας από το  "Corner" και το “The Brothers”!  

Η ΑΕΛΚ θα έχει στη διάθεσή της τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές

Χογκ, Δαύκος, Χουάνμα, Γιορέντε, Μανούσος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκας, Πιπίνης, Κειτά, Αντέτζο, Καλτσάς, Κύπρου, Μπουρούς, Γιώργου
Εκτός αποστολής οι Ανρί Καμαρά και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς λόγω τραυματισμού καθώς και ο Μάρκος Μπαρέρα λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η αποστολή του Εργοτελη απαρτίζεται από τους:

Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Σαρρής, Κοιλιάρας, Αντελέγιε, Ρέντζας, Κοντέ, Γιοβάνοβιτς, Παντελάκης, Κοζορώνης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ιμπραΐμ, Αναστασάκος, Διαμαντάκος, Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Κασαπάκης, Μονακέλο.
Εκτός έμειναν οι Στοϊκοβιτς, Χαντί, Μεχία, Καρντόσο, Τζανακάκης και Πίτσος.

Παρακολουθείστε LIVE από το LesvosPost.com σε συνεργασία με το LesvosGoal.gr  την μεγάλη ιστορική αναμέτρηση, με την ΑΕΛ Καλλονής να αντιμετωπίζει τον Εργοτελη για την 2η αγωνιστική της super league στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Δείτε με Φώτο και βίντεο όσα γίνονται μέσα στον ΤΑΡΛΑ.
To live λεπτό προς λεπτό πραγματοποιείτε  υπό την αιγίδα του νέου αθλητικού site της Λέσβου που βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου σε δοκιμαστική έκδοση το LesvosGoal.gr…!!!!!!

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:15

Το LIVE ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:50

Live Blog ΑΕΛΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE
 


Live Blog ΑΕΛΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE