Επιτέλους συμφώνησαν: Και επίσημα ΑΕΛΚ και ΑΙΟΛΙΚΟΣ θα παίζουν στον ΤΑΡΛΑ

Με θετική κατάληξη λήγει το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης που μας είχε κουράσει φιλάθλους και δημοσιογράφους μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός πριν από λίγο που καταλήγει λέγοντας πως «ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τις δυο ομάδες μας, ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ, να αλωνίζονται στην Μυτιλήνη.» Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το νομικό πρόσωπο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού στη σημερινή του συνεδρίαση μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Αστυρακάκη, αποφάσισε την χορήγηση παραχωρητηρίου στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ προκειμένου να διεξάγει τους αγώνες Α΄ Εθνικής κατηγορίας το Σάββατο 30 Αυγούστου με την ομάδα του Εργοτέλη και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου με την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Η νέα Δημοτική Αρχή εκφράζει την ευαρέσκεια της που επιτέλους ο δυο εκπρόσωποί μας στα εθνικά πρωταθλήματα συμφώνησαν μεταξύ τους, κάτι που εξ αρχής σταθερά επιδίωξε.
Μετά τη σημερινή συμφωνία ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τις δυο ομάδες μας, ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ, να αλωνίζονται στην Μυτιλήνη.

Γραφείο τύπου

Σπύρου Γαληνού