Πολύ καλή η ΑΕΛ Καλλονής παρά την ήττα στο μεγάλο φιλικό με την Ναπολι- Ναπολι-ΑΕΛΚ 3-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με 3-1 έληξε στο Ντιμάρο η πέμπτη φιλική αναμέτρηση της Καλλονής κόντρα αυτή τη φορά στη Νάπολι. Η ΑΕΛΚ παρά την ήττα από έναν ισχυρό αντίπαλο πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση. 


Το μοναδικό τέρμα που πέτυχε προήλθε από κεφαλιά του Ντάνιελ Αντέτζο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στεφάνοβιτς. 

Αναλυτικά:

Η αρχική ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε η ομάδα μας αποτελείτο από τους Χογκ, Μπαρέρα, Γιορέντε, Ναβάρο, Αναστασιάδη, Βαλιό, Πιπίνη, Λεοζίνιο, Καλτσά, Καμαρά, Μανούσο.

Οι φάσεις της Καλλονής μας και οι φάσεις του αγώνα

Στο 15’ ο Callejon με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τη Νάπολι.
Στο 25’ η μπάλα αλλάζει πορεία μετά από σουτ του Zapata κάνοντας το 2-0 για τη Νάπολι.
Στο 38’ έγινε το 3-0 μετά από αυτογκόλ του Αναστασιάδη.
Αλλαγές: Στο 46’ οι Αντέτζο και Μίνγκας στη θεση των Μανούσου και Ναβάρο.
Αλλαγές: Στο 56’ Χωριανόπουλος και  Στεφάνοβιτς στη θέση των Γιορέντε και Μπαρέρα.
Αλλαγή: Στο 66’ ο Πωλ Κεϊτά στη θέση του Λεοζίνιο.
Αλλαγή: Στο 75’ ο Τζίμης Βλαστέλλης στη θέση του Νίκου Καλτσά.
Στο 82’ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς εκτελεί κόρνερ και ο Ντάνιελ Αντέτζο με κεφαλιά κάνει το 3-1.
Στο 85' πολύ καλό σουτ του Δημήτρη Μπουρού. Απομάκρυνε ο τερματοφύλακας.
Στο 89' κίτρινη κάρτα στο Γιώργο Χωριανόπουλο.

Στο τέλος της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την ΝΑΠΟΛΙ ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης έκανε μία συνοπτική δήλωση για τις δύο τελευταίες δοκιμασίες της ΑΕΛΚ. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο aelk.gr:

«Η σημερινή ήταν μία από τις ωραιότερες δοκιμασίες απέναντι σε μία ομάδα κολοσσό η οποία φέτος θα διεκδικήσει μαζί με τη Φιορεντίνα και τη Ρόμα το πρωτάθλημα Ιταλίας. Τα παιδιά κάνανε θαυμάσια δουλειά. Προσπάθησαν απέναντι στην ποιότητα που έχει η ομάδα της Νάπολι. Μάλιστα στο ημίχρονο λύσαμε ένα πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε κάτα κόρον και ήταν οι μεγάλες διαγώνιες μπαλιές από ικανότατους παίκτες και από εκεί και πέρα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Όσο πιο δυνατές ομάδες αντιμετωπίζεις σε αυτήν την χρονική περίοδο τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος αφού έτσι καταδεικνύονται πιο γρήγορα τα λάθη της ομάδας μας.
Είναι θετικό πως μέσα σε 24 ώρες τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε πολύ καλό ρυθμό σε δύο παιχνίδια με δυνατές ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού της Κύπρου ήταν ένα δυνατό φιλικό. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά των παιδιών. Προχωράμε".