27 Απριλίου 2014 στο Μολυβο θα διεξαχθεί αγώνας URBAN XC

Στις 27 Απριλίου 2014 στο Μολυβο θα διεξαχθεί αγώνας URBAN XC. Η διαδρομή εκτός από απαιτητική θα είναι και πανέμορφη μιας και θα περνάει  από τα φημισμένα πλακόστρωτα του Μολυβου ....!!!!!


Σε μια απόσταση 1.5 χιλ. οι αναβατές θα ανταγωνιστούν όχι μονό μεταξύ τους αλλά  με αρκετά μεγάλης κλίσης ανηφορικά τμήματα καθώς και με σκαλοπάτια που θα τον κάνουν πιο θεαματικό.!!!!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ 

Η διάρκεια του αγώνα θα είναι για έφηβους και άνδρες 1:30 ώρα και για παιδες, βετεράνους και γυναίκες 1:00 ώρα . Παράλληλα θα υπάρξουν κατηγορίες για ηλικίες μέχρι 10 ετών και από 10 έως 15 ετών σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές .
Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η υπεύθυνη δήλωση για ενήλικες και για παιδες η παρουσία γονέα. 

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 

ΜΙΝΙ                μέχρι 10 ετών 
ΠΑΙΔΩΝ          από 11 μέχρι 15 ετών
ΕΦΗΒΩΝ        από 15 μέχρι 18 ετών
ΑΝΔΡΩΝ        από 18 μέχρι 40 ετών
ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  από 40 και πάνω
ΓΥΝΑΙΚΩΝ      


ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στον χώρο εκκίνησης 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και νωρίτερα για όσους θέλουν στα καταστήματα ANACNO CYCLES και ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΒΙΚΕ στη Μυτιλήνη

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 

Όλη η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημενη από το Σάββατο 26 Απριλίου έτσι ώστε να μπορούν οι αθλητές ελεύθεροι να κάνουν δοκιμές.

Στις 12:30 όλες οι κατηγορίες θα κάνουν έναν δοκιμαστικό γύρο και αμέσως μετά θα δοθεί εκκίνηση στους άνδρες και εφήβους και μισή ώρα αργότερα θα ακολουθήσουν οι παιδες , βετεράνοι και γυναίκες .
Οι μικρές κατηγορίες θα τρέξουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κατά την διάρκεια του αγώνα .

Οι διοργανωτές έχουν προβλέψει για όλους τους αθλητές αναμνηστικούς επαίνους και για τους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας έπαθλα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ

Για αυτούς που θέλουν να πάνε στο Μολυβο από το Σάββατο 26 Απριλίου έχει κανονιστεί ειδική τιμή για τους αγωνιζομένους, και όχι μονό, στο ξενοδοχείο ΜΟΛΥΒΔΟς 1 . Για δίκλινο 25 ευρώ με πλούσιο πρωινό και για τρίκλινο 35 ευρώ . Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο φύλαξης ποδηλατών. 

Την Κυριακή 27 Απριλίου κατόπιν συνεννοήσεις με τους διοργανωτές και εφόσον υπάρξουν πολλές συμμετοχές θα υπάρχει λεωφορείο για να μεταφέρει αθλητές και ποδήλατα στον Μολυβο από την Μυτιλήνη . Η δήλωση ενδιαφέροντος για την μεταφορά θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι την Τέταρτη 23 Απριλίου στο τηλέφωνο 6975869378  κ .ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΙΓΝΑΤΗ και email edumol1@otenet.gr