«Φωτιά» στην προκυμαία Μυτιλήνης έβαλε η έναρξη του Live Stage στο Living Room (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Το πάρτι ξεκίνησε χθες στο Living Room καθώς έκανε πρεμιέρα το «Live Stage».


Οι Στράτος Καραμανωλης, Ροδούλα Μιχαηλιδου, Γιώργος Ανδρεογλου, Λάμπρος Μαμωλος, Ταξιάρχης Κοκινοπουλος, Θανάσης Τσιδιμης κατάφεραν για ακόμη μια  φορά να ξεσηκώσουν τον κόσμο με το που βγήκαν στη σκηνή και να τους κάνουν όλους μια παρέα που χόρευε και τραγουδούσε!

Το μαγαζί ήταν γεμάτο μία ώρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα και όλοι οι καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από τον κόσμο!

Η διασκέδαση κτύπησε κόκκινο, αφού ο λουλουδοπόλεμος δεν σταμάτησε μέχρι να κλείσει το μαγαζί και το ένθερμο κοινό της Μυτιλήνης, φυσικά χόρευε ασταμάτητα όλο το βράδυ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 1 περίπου με τον Γιωργο Αδρεογλου να μας τραγουδάει ξένες επιτυχίες, μετά βγήκαν στην πίστα οι Στράτος Καραμανωλης, Ροδούλα Μιχαηλιδου για να ανοίξουν το πρόγραμμα και να προετοιμάζουν σιγά – σιγά την ατμόσφαιρα κινούμενες σε ποπ / σύγχρονα λαϊκά πλαίσια έως ότου το μαγαζί γεμίσει.

Το μαγαζί σηκώθηκε στο πόδι όταν ακούστηκαν τα γνωστά τραγούδια του Στράτου Καραμανωλη «Βρώμικα» που συνοδεύτηκε με φωτιές και φυσικά τα «Δευτερόλεπτα».

Ενδιάμεσα υπήρχε διάλειμμα και οι γνωστοί djs Αναστάσιος Παπασαρης και Γιάννης Καδής  μας απογείωσαν πριν το λαϊκό πρόγραμμα του live.

Η πρεμιέρα χαρακτηρίστηκε από επαγγελματισμό από πλευράς του μαγαζιού. Το κοινό που κατέφτασε για να παρακολουθήσει την επίσημη πρώτη του σχήματος έδειχνε να περνάει πολύ καλά γεμίζοντας την πίστα με λουλούδια και χορεύοντας σε διάφορα σημεία του μαγαζιού, ακόμα και πολύ μακριά από την πίστα.

Ο ήχος ήταν άρτιος, η ορχήστρα πλήρης και πολύ καλά «διαβασμένη», η ροή του προγράμματος καλά δομημένη αποκλείοντας ευτράπελα, η μουσική εύστοχα προγραμματισμένη για να αυξάνει προοδευτικά το κέφι στους θαμώνες και οι τραγουδιστές πανέτοιμοι για να προσφέρουν ένα πολύ καυτό «καλοκαίρι» σε όποιον φτάσει στην Προκυμαία Μυτιλήνης για να δει το σχήμα

 Οι τραγουδιστές μαζί με την ορχήστρα θα βρίσκονται στην Μυτιλήνη από τις 28 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή-Σάββατο στο Living Room.

Το LesvosPost.com δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την πρεμιέρα αφού υποστηρίζει πάντα το καλό τραγούδι που μιλάει στην ψυχή και επίσης είναι και χορηγός του όλο σχήματος. Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό υλικό που καταγράψαμε από την πρεμιέρα του Live stage

Όλοι πάμε "Living Room" και γλεντάμε αληθινά, με τα τραγούδια του μοναδικού Στρατου Καραμανωλη, Γιωργου Ανδρεογλου και Ροδούλας Μιχαηλιδου, οι οποίοι ανεβαίνουν καθημερινά και σταθερά σε όλα τα επίπεδα...






Το νυχτερινό κέντρο-club  Living Room που γίνεται Live Stage

Το νυχτερινό κέντρο-club  Living Room μας υποδέχεται με τους Στράτο Καραμανωλη, Ροδούλα Μιχαιλιδου και Γιώργο Ανδρεογλου σε ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί. Δεν θα το χάσουμε! 

Το φιλόξενο περιβάλλον που προσφέρει το "Living Room" δίνει την δυνατότητα στους θαμώνες του να χαλαρώσει αλλά και να διασκεδάσει. Πρόκειται για ενα σύγχρονο club που κάθε Σάββατο και Παρασκευή  θα μετατρέπεται σε μια σύγχρονη μουσική σκηνή, που έλειπε εδώ και χρόνια από την πόλη της Μυτιλήνης

Το "Living Room" ενδείκνυται για τις παρέες που επιθυμούν να χορέψουν αλλά και να τραγουδήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η χωρητικότητα του είναι μεγάλη και έτσι όλοι οι λάτρεις της ζωντανής καλής μουσικής μπορούν να διασκεδάσουν άνετα. Η διακόσμηση του μαγεύει τους θαμώνες του και τους δημιουργεί ευθύς αμέσως αίσθημα ευεξίας.

Το Living Room παλιά ως My club η La note είναι από τα πιο ιστορικά νυχτερινά μαγαζιά της Μυτιλήνης , έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας χαρίσει αξέχαστες και μαγικές στιγμές στους θαμώνες του.  

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6944164719
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 58 προκυμαία Μυτιλήνης
E-mail: info@monkeybar.gr
Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr

Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com WEB TV

Ορχήστρα:

Στράτος Καραμανώλης: Τραγούδι
Ροδούλα Μιχαηλίδου: Τραγούδι
Γιώργος Ανδρεόγλου: Τραγούδι- Κιθάρα- Μπουζούκι
Λάμπρος Μαμώλος Ντραμς
Ταξιάρχης Κοκκινόπουλος: Τουμπερλέκι
Θάνος Τσιβίνης:  Αρμόνιο

DJs:

Giannis Kadis
Tasos Papasaris

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή, Σάββατο
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 00:30
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6944164719
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 57 προκυμαία Μυτιλήνης


Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com WEB TV