«PET SHOP FRIENDS» στην Μυτιλήνη-Τα πάντα για τα κατοικίδια (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS»  λειτουργεί εδώ και 1 χρόνo στον χώρο των εξειδικευμένων καταστημάτων για τα κατοικίδια ζώα.


Έχει αναδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε έναν αγαπημένο χώρο όχι μόνο των κατοικίδιων αλλά και της ιδιοκτήτριας του Ιωάννας Παπαδημητρίου..

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS»  διαθέτει μεγάλη γκάμα και ένα μεγάλο εύρος τιμών σε όλα τα προϊόντα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής αναζητεί συνέχεια νέα προϊόντα ποιοτικά παράλληλα και οικονομικά.

Προτεραιότητά του «PET SHOP FRIENDS» είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Το εκπαιδευμένο προσωπικό φροντίζει για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών.


Μερικά από τα προϊόντα:

Κατοικίδια ζώα
Τροφές για σκύλο και γάτα  
Αξεσουάρ για γάτες
Μεγάλη ποικιλία σε σνακ σκύλου
Παιχνίδια σκύλου
Κλουβιά μεταφοράς σκύλου  
Σπιτάκια σκύλου
Τσάντες σκύλου-γάτας
Κρεβατάκια  σκύλου
Aμμο και λεκάνες για γάτες
Είδη για κουνελάκια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά,hamster, ferrets, σκιουράκια
Ενυδρεία
Κλουβιά
Τροφές 
Βιταμίνες
Κλουβιά κουνελιών
Ποτίστρες, ταΐστρες, φωλιές κουνελιών
Φάκες ποντικών
Παγίδες εντόμων
ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ….!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά ή να τους επισκεφθείτε στο κατάστημα  PET SHOP FRIENDS στην περιοχή Πιττακού 2 και Ερμού γωνία (Μπάς φανάρ) στην Μυτιλήνη ή να τηλεφωνήσετε στο 2251096100, 6976799649


Δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες το εσωτερικό και εξωτερικό του καταστήματος αλλά και τα αμέτρητα προϊόντα- ζωάκια …που σας περιμένουν πάνω στα ράφια…