Ο Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται στο Κτήμα Οινοφόρος στη Μυτιλήνη για ένα μεγάλο κρητικό γλέντι!
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2026, το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται τον αγαπημένο λυράρη και ερμηνευτή Γρηγόρη Σαμόλη, σε μια βραδιά με κρητική μουσική, μαντινάδες και πολύ χορό.
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά ετοιμάζεται στη Μυτιλήνη, καθώς ο Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται στο Κτήμα Οινοφόρος το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2026, για να χαρίσει στο κοινό ένα αυθεντικό γλέντι με έντονο άρωμα Κρήτης.
Ο καταξιωμένος λυράρης και ερμηνευτής αποτελεί έναν από τους αγαπητούς εκπροσώπους της σύγχρονης κρητικής μουσικής, έχοντας δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή σχέση με το κοινό μέσα από τις εμφανίσεις και τα τραγούδια του.
Κρητική λύρα, μαντινάδες και χορός μέχρι το πρωί
Με σεβασμό στην παράδοση της Κρήτης, ο Γρηγόρης Σαμόλης συνδυάζει τον αυθεντικό ήχο της κρητικής λύρας με τη δική του ερμηνευτική ταυτότητα. Μέσα από τα τραγούδια και τις μαντινάδες του, δίνει τον δικό του τόνο σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναίσθημα, έρωτα και κρητικό μεράκι.
Η ζωντανή επαφή με το κοινό αποτελεί βασικό στοιχείο των εμφανίσεών του, με τον ρυθμό να ανεβαίνει και το γλέντι να αποκτά ξεχωριστή δυναμική.
Στη βραδιά του Κτήματος Οινοφόρος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πρόγραμμα με μαντινάδες, λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια, πάντα με τη συνοδεία της λύρας του, σε μια μουσική συνάντηση που υπόσχεται κέφι και διασκέδαση.
Όλες οι πληροφορίες για τη βραδιά
Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2026 στο Κτήμα Οινοφόρος, στη Μυτιλήνη.
- Καλλιτέχνης: Γρηγόρης Σαμόλης
- Ημερομηνία: Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2026
- Χώρος: Κτήμα Οινοφόρος
- Ώρα προσέλευσης: 22:30
Το ραντεβού δίνεται για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αυθεντικό κρητικό γλέντι, με τον Γρηγόρη Σαμόλη να ανεβαίνει στη σκηνή του Κτήματος Οινοφόρος για μια εμφάνιση που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων της κρητικής μουσικής στη Λέσβο.


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ