Εξειδικευμένο Σεμινάριο Πιστοποίησης BLS/AED Provider στην Θερμή


Ο Σύλλογος "Η ΕΛΠΙΣ " Λουτροπόλεως Θερμής σε συνεργασία με το Health Care Education and Training διοργανώνει το Σάββατο 25 Μαϊου και ώρα έναρξης 4:30 μμ στο Δημοτικό σχολείο Λουτρόπολης Θερμής εξειδικευμένο Σεμινάριο Πιστοποίησης BLS/AED Provider.

Ώρα συνάντησης 4:00 μμ

Ώρα εκκίνησης σεμιναρίου 4:30 μμ

Διάρκεια σεμιναρίου 5 ώρες

Λήξη 10:00 μμ

Κόστος πιστοποίησης 30 €

Για την εγγραφή και κράτηση θέσης θα πρέπει να πατήσετε επάνω στην αφίσα στα social media (FB) του Συλλόγου και να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ :

ΜΑΡΟΥΔΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 6978095338

ΤΑΡΡΟΥ ΜΑΡΙΑ 6978984124

Τα σεμινάρια BLS είναι εξειδικευμένα εγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης. Ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) με διεθνή αναγνώριση και διάρκεια ισχύος 3 έτη. Είναι επικαιροποιημένο με τις τροποποιήσεις του Covid αλγόριθμου και ακολουθεί τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες (ERC Guidelines 2021)

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την εξειδικευμένη πιστοποίηση των δύο σεμιναρίων που μας δίνει τη δυνατότητα να σώσουμε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Η αρχική τιμή για την πιστοποίηση ανέρχεται στα 60 ευρώ και έχουμε τη δυνατότητα το Σάββατο 25 Μαϊου στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρόπολης Θερμής να την αποκτήσουμε με την έκπτωση μέσω του Συλλόγου στα 30 ευρώ.

Σας περιμένουμε...