Στην Λέσβο περιοδευσε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλους


Περιοδεία του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου χθες 14/5 στη Λέσβο συνοδεία στελεχών του Κινήματος στο νησί, με συναντήσεις με φίλους και μέλη σε Μυτιλήνη και Καλλονή και προγραμματισμένη επίσκεψη στους Δημάρχους του νησιού, Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο.

Η παρουσία του Ανδρέα Σπυρόπουλου στη Λέσβο ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με ομιλία στο Block Café στη Μυτιλήνη με μήνυμα του Γραμματέα της ΚΠΕ πως το «ΠΑΣΟΚ επέστρεψε».

«Στις 9 του Ιούνη γυρίζουμε σελίδα», τόνισε από του βήματος ο κ. Σπυρόπουλος καλώντας την κοινωνία να προσέλθει στις κάλπες και να διαψεύσει για μία ακόμη φορά –όπως το έκανε τόσο στις πρόσφατες Εθνικές όσο και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές- τα κίβδηλα προγνωστικά.

Τον Ανδρέα Σπυρόπουλο υποδέχτηκε στη Μυτιλήνη ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μήλιος και τον συνόδευσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιοδείας οι Βουλευτές Παναγιώτης Δουδωνής και Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, το μέλος της ΚΠΕ Βάσω Χοχλάκα και μέλη της Νομαρχιακής και των τοπικών οργανώσεων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.