«Γ΄Εθνικη ερχόμαστε»- Αιολικός- Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 στο γήπεδο της Αριδαίας


Μεγάλο διπλό στις καθυστερήσεις για την Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε 1-0 του Αιολικού για τα Playout της Super League 2.

Η ομάδα της Καρδίτσας επικράτησε με 1-0 και έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, ανεβαίνοντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στην τελευταία με 14 και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα γι’ αυτούς.

Τα πάντα όπως αναφέραμε κρίθηκαν στις καθυστερήσεις με τον Κονίλιο με κεφαλιά να κάνει το 0-1 και να δίνει το σημαντικό αυτό τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιολικός (Θ. Γράφας): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης.

Αναγέννηση (Γ. Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κονίγλιο, Ντουμάνης (65′ Κοκκίνης), Κέρθι (37′ Σαλαμούρας), Ξύδας (80′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (65′ Βερνάρδος).

Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Ηρακλής πήρε την πολύτιμη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' και τον έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ στο άλλο παιχνίδι η Κοζάνη παρότι βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 0-2 και με παίκτη λιγότερο κατάφερε στο β' μέρος να ισοφαρίσει ενώ στη συνέχεια αποκαταστάθηκε και η αριθμητική ισορροπία.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β 2-1

Κοζάνη – Καμπανιακός 2-2

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Η βαθμολογία των Play Out

1. ΠΑΟΚ Β' 21 (αγώνα λιγότερο)
2. Ηρακλής 21
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 19
4. Κοζάνη 17
5. Καμπανιακός 16 (αγώνα λιγότερο)
6. Αιολικός 14


Το πρόγραμα της 5ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση

Καμπανιακός - Ηρακλής

Αιολικός - Κοζάνη