Η Λέσβος έτοιμη για ρεκόρ αφίξεων τουριστών το φετινό καλοκαίρι - Αυξημένες οι πτήσεις τσάρτερ κατά πέντε την εβδομάδα (VID)


Κατά πέντε την εβδομάδα υπολογίζεται ότι θα είναι αυξημένες οι πτήσεις τσάρτερ από ευρωπαϊκά αεροδρόμια στη Μυτιλήνη για τη φετινή τουριστική περίοδο όπως σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της ένωσης τουριστικών πρακτόρων Παναγιώτης Χατζηκυριάκος.

Όπως είπε ο κ. Χατζηκυριάκος ο  όμιλος Jet2.com ενημέρωσε ότι φέτος θα προσφέρει μεγαλύτερο πρόγραμμα διακοπών για την Ελλάδα, αυξάνοντας τις πτήσεις προς τη Λέσβο από τρεις σε πέντε. Επιπλέον διατηρούνται όλες οι πτήσεις που δρομολογήθηκαν πέρυσι ενώ μπαίνουν και καινούριοι προορισμοί όπως η Σλοβενία που η Λέσβος θα μοιραστεί την πτήση με τη Λήμνο.

Από τις 20 πτήσεις που δρομολογήθηκαν πέρυσι στη Λέσβος φέτος από το Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν 26 πτήσεις με κορύφωση τους μήνες Ιούνιο – Αύγουστο.

Θετικά χαρακτήρισε ο κ. Χατζηκυριάκος τη δημιουργία αντιδημαρχίας τουρισμού στο δήμο Μυτιλήνης  ενώ ζήτησε για πολλοστή φορά από την τοπική αυτοδιοίκηση Ά και Β’ βαθμού να ζητούν  την γνώμη των ανθρώπων του τουρισμού στον προγραμματισμό τους για τα θέματα του τουρισμού. 

Πηγή : ertnews.gr / Μυρσίνη Τζινέλλη