Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης με τον νέο Γεν, Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγο Μιχαήλ Σεβδυνίδη


Με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγο Μιχαήλ Σεβδυνίδη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας.

Ο κ. Σεβδυνίδης εξέφρασε την πρόθεσή του για στενή και εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στην Αστυνομία και τον Δήμο Μυτιλήνης προς όφελος των πολιτών. Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη για κοινές δράσεις εξωστρέφειας όπως η διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων για θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια, το ηλεκτρονικό έγκλημα, την ενδοοικογενειακή βία κ.α.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον κ. Σεβδυνίδη ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών. Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη στενής επικοινωνίας και συνεργασίας των δύο φορέων για την αντιμετώπιση χρόνιων ζητημάτων με γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας όλων των δημοτών.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου, Ταξίαρχος Ηλίας Βαζούρας, και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Παναγιώτης Βάλεσης.