Τριήμερο Pancake day.. και ένα γευστικότατο brunch στο Mythical Coast (ΒΙΝΤΕΟ)



Στο Mythical Coast, με την όμορφη ατμόσφαιρα, τη healthy φιλοσοφία και τα αρώματα που σπάνε μύτη, κάθε μέρα είναι Κυριακή, αφού το –εκτενές ομολογουμένως– brunch menu είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 11:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.

Με σαφείς λονδρέζικες επιρροές αλλά και καινοτόμες συνταγές, η κουζίνα εδώ έχει πραγματικό ταλέντο, ενώ όλα τα υλικά είναι φρέσκα και δεν επιτρέπεται ούτε καν η προφορά των λέξεων «κατεψυγμένο» και «έτοιμο».

Καθώς η καλή μέρα φαίνεται από το brunch, στον κατάλογο θα βρεις πληθώρα επιλογών. Από αλμυρά ή γλυκά pancakes, σάντουιτς με brioche, μπαγκέτα λευκή ή μαύρη, ciabatta ή ψωμάκι του τοστ. Ό,τι κι αν είναι το αγαπημένο σου είδος, θα ικανοποιηθείς και δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις πρώτο.

 Το brunch  στο Mythical Coast είναι ο λόγος για να βγεις το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά σου, με τους φίλους σου ή Το Sunday brunch στο ΚΑΤΙΑ, το εστιατόριο του Mythical Coast, είναι ο λόγος για να βγεις την Κυριακή με την οικογένειά σου, με τους φίλους σου ή με τους συναδέλφους σου.

Οι αλμυρές και γλυκές λιχουδιές του μπουφέ και του à la carte μενού θα ικανοποιήσουν τόσο τον ουρανίσκο σου όσο και την αισθητική σου.

Απόλαυσε το brunch σου από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 στο πιο φινετσάτο εστιατόριο της Λέσβου.

Αυτήν την εβδομάδα από Παρασκευή έως Κυριακή το ξενοδοχείο Mythical Coast διοργανώνει ένα γευστικό τριήμερο με pancake..

Μην το χάσεις…

 

Για κρατήσεις καλέστε στο 22510 62003