Floating Dragon - Ένα αρμονικό παιχνίδι διασκέδασης της Rabona με λειτουργίες


Το Floating Dragon σας μεταφέρει σε μια ζεστή και πολύχρωμη Ασία, όπου οι δράκοι πετούν χαμηλά. Αυτός ο κουλοχέρης προσφέρει μεγάλη διασκέδαση και μπορείτε να τον δοκιμάσετε στο καζίνο της Rabona ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://rabona24.gr .

 

Στην Κίνα, μπορείτε να δέσετε τρία νομίσματα μαζί με έναν ιδιαίτερο τρόπο για να έχετε καλή τύχη. Στο Floating Dragon, αντιθέτως, σας ανατίθεται να προσγειώσετε τρία νομίσματα για να προσελκύσετε τύχη.

 

Αν καταφέρετε να πετύχετε όλα τα νομίσματα, αυτό θα ενεργοποιήσει το παιχνίδι μπόνους Hold & Spin Respins, όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το μεγαλύτερο κέρδος του παιχνιδιού.

 

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά σπουδαία πράγματα σε αυτόν τον κουλοχέρη. Μπορείτε επίσης να προσβλέπετε σε δωρεάν περιστροφές, σύμβολα μπόνους και ένα μέγιστο κέρδος 5.000 φορές το ποντάρισμα.

 

Μια ζεστή και φιλόξενη Ασία

 

Το ασιατικό θέμα είναι έντονο σε όλο το Floating Dragon. Το γήπεδο 5x3 διαδραματίζεται με φόντο έναν ζεστό ουρανό, που περιβάλλεται από ανθισμένες κερασιές.

 

Οι χαρταετοί που πετούν στον αγωνιστικό χώρο είναι πολύχρωμοι και ζωντανοί. Το παιχνίδι έχει μια πολύ ζεστή και φιλόξενη αίσθηση.

 

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κουλοχέρηδες που μπορεί να γίνουν αρκετά έντονοι, το Floating Dragon προσφέρει μια ήρεμη και αρμονική ατμόσφαιρα.

 

Συνιστούμε να παίζετε αυτό το παιχνίδι της Rabona με τον ήχο ενεργοποιημένο για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

 

Πώς να προσαρμόσετε το στοίχημά σας

 

Όταν ανοίγετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, θα υπάρχει ένα προκαθορισμένο ποντάρισμα. Κατά κανόνα, είναι σχετικά υψηλό.

 

Επομένως, θυμηθείτε να αλλάξετε το μέγεθος του στοιχήματος στο δικό σας επίπεδο, πριν ξεκινήσετε να γυρίζετε τους τροχούς.

 

Μπορείτε να αλλάξετε το ποντάρισμα στη Rabona πατώντας το μικρό δαχτυλίδι με τις τρεις γραμμές, το οποίο βρίσκεται αριστερά από τα στοιχήματα στο κάτω μέρος του πεδίου παιχνιδιού.

 

Όταν ρυθμίσετε το ποντάρισμα, απλώς ξεκινήστε να περιστρέφετε τους τροχούς.

 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματου παιχνιδιού, η οποία επιτρέπει στο παιχνίδι να περιστρέψει αυτόματα έναν ορισμένο αριθμό περιστροφών για εσάς.

 

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον αριθμό των περιστροφών πατώντας το σύμβολο συν ή πλην δίπλα στο κουμπί " Περιστροφή ".

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις διάφορες λειτουργίες του παιχνιδιού πριν παίξετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μικρό κουμπί πληροφοριών.

 

Σύμβολα

 

Στο Floating Dragon θα βρείτε τρεις διαφορετικούς τύπους συμβόλων. Αυτά είναι τα σύμβολα υψηλής αμοιβής, τα σύμβολα χαμηλότερης αμοιβής και τα ειδικά σύμβολα.

 

Στις 10 γραμμές πληρωμής του παιχνιδιού, τα κέρδη απονέμονται όταν τοποθετήσετε τουλάχιστον τρία ίδια σύμβολα μαζί σε μια γραμμή πληρωμής.

 

Οι γραμμές πληρωμής εκτελούνται πάντα από αριστερά προς τα δεξιά. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο σύμβολο του νικηφόρου συνδυασμού πρέπει να βρίσκεται στον πρώτο κύλινδρο του ταμπλό του παιχνιδιού.

 

Τα σύμβολα Premium είναι τα εξής: 

 

● Πλοίο.

● Πουλί.

● Πεταλούδα.

● Σαμουράι.

● Ψάρι Κόι.

 

Όσον αφορά τα ειδικά σύμβολα, αυτά είναι τα εξής:

 

● Wild: έχει τη μορφή μιας όμορφης γυναίκας.

● Scatter: έχει τη μορφή ενός τυπικού ασιατικού πολύχρωμου δράκου.

● Σύμβολα μπόνους: έχουν τη μορφή χρυσών νομισμάτων.

● Σύμβολο διαμαντιού: ένα μεγάλο διαμάντι.

 

Τα σύμβολα με χαμηλότερες πληρωμές παρουσιάζονται ως συνήθως με τη μορφή συμβόλων καρτών που ξεκινούν από το 10 και φτάνουν μέχρι τον υψηλότερο άσο. Ο άσος συμβολίζεται με το γράμμα Α.

 

Τι λειτουργίες έχει το παιχνίδι;

 

Το Floating Dragon προσφέρει μια σειρά από διασκεδαστικές λειτουργίες που αυξάνουν τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού.

 

Στο βασικό παιχνίδι, ως συνήθως, όλα τα σύμβολα που πληρώνουν μπορούν να αντικατασταθούν από ένα wild. Αυτό γίνεται είτε για να δημιουργηθεί ένας νικηφόρος συνδυασμός είτε για να αυξηθεί η αξία ενός ήδη υπάρχοντος.

 

Ωστόσο, είναι οι δύο γύροι μπόνους που έχουν τη δυνατότητα να σας δώσουν τη μεγαλύτερη πληρωμή σε αυτόν τον κουλοχέρη της Rabona.

 

Τα χρυσά νομίσματα μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Hold & Spin Respins. Τα νομίσματα μπορούν να προσγειωθούν μόνο στον μεσαίο κύλινδρο και να συνοδεύονται από κέρδη σε μετρητά.

 

Εάν τρία νομίσματα προσγειωθούν στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, ξεκινά η λειτουργία μπόνους. Αυτά τα νομίσματα παραμένουν τότε κολλημένα, ενώ καθαρίζουν το ταμπλό από όλα τα άλλα σύμβολα.

Τώρα έχετε τρεις ζωές (respins, που συμβολίζονται με καρδιές), και αυτές ξεκινούν εκ νέου κάθε φορά που προσγειώνεται ένα νέο νόμισμα.

 

Όσο διαρκεί αυτή η λειτουργία, μπορείτε να προσγειώνετε μόνο νομίσματα ή κενά σύμβολα. Στη συνέχεια, το παιχνίδι θα συνεχιστεί είτε μέχρι να τελειώσουν τα respins σας, είτε μέχρι να γεμίσετε ολόκληρο το ταμπλό με νομίσματα.

 

Η συνολική αξία αυτών θα αθροιστεί και θα σας διανεμηθεί ως χρηματικό έπαθλο.

 

Η δεύτερη λειτουργία που πρέπει να γνωρίζετε είναι οι δωρεάν περιστροφές.

 

Για να μπείτε σε αυτόν τον γύρο μπόνους, πρέπει να τοποθετήσετε τρεις ή περισσότερους πολύχρωμους δράκους στους τροχούς.

 

● 3 scatter σας δίνουν 10 δωρεάν περιστροφές.

● 4 scatter δίνουν 15 δωρεάν περιστροφές.

● 5 scatter σας δίνουν 20 δωρεάν περιστροφές.

 

Κάθε τέταρτο wild που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών σας δίνει 10 νέες περιστροφές. Επίσης, λαμβάνετε έναν πολλαπλασιαστή που αυξάνεται κάθε φορά που λαμβάνετε δωρεάν περιστροφές.

 

Μπορείτε να κερδίσετε νέες δωρεάν περιστροφές το πολύ 3 φορές και ο πολλαπλασιαστής θα αυξάνεται ως εξής: 2x, 3x και 10x.