Love Marathon ❤ από 10/2 έως και 18/2 στο Mythical Coast Wellness Retreat στην Μυτιλήνη (PICS)

 

Στην πανέμορφη, καταπράσινη Μυτιλήνη, περίπου 15 χιλιόμετρα από την πόλη του νησιού, ένα εντυπωσιακό resort δεσπόζει σε ένα μοναδικό σημείο στην Αγριλια Κρατηγου. Ένας προορισμός όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο τον χρόνο που ξεκουράζει το μυαλό και τις αισθήσεις και προσφέρει ευεξία και χαλάρωση.

Το Mythical Coast Wellness Retreat βρίσκεται «κρυμμένο» μέσα σε μία κατάφυτη έκταση, έχοντας πανοραμική θέα στο Αιγαίο σε ένα τοπίο σπάνιας μεσογειακής ομορφιάς. Σε ένα πιο χειμωνιάτικο σκηνικό το 5στερο ξενοδοχείο που άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2023 αποκαλύπτει μία συναρπαστική πλευρά της Μυτιλήνης, πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Από 10/2 έως 18/02 είναι μία ιδανική ευκαιρία για να ταξιδέψετε στο χειμωνιάτικο Αιγαίο, παίρνοντας μαζί σας λίγο από το φως του παντοτινού ελληνικού καλοκαιριού.

Σε ένα από τα 99 δωμάτια ή σουίτες του Mythical Coast ή στις εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και άνεση δημιουργώντας τις τέλειες συνθήκες για μία βουτιά ακόμα κι αν η θερμοκρασία δεν είναι υψηλή.

Ειδικά για το συγκεκριμένο 9ημερο το Mythical Coast Wellness Retreat προσφέρει τα πολυτελή δωμάτια του σε προνομιακές τιμές με έκπτωση 20% της αρχικής τιμής. Η προσφορά περιλαμβάνει, 30΄Rellaxing Massage και ιδιωτική αρωματοθεραπεια στα Hammam η στις σάουνες, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και δωρεάν παρκινγκ.

Ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με το πακέτο αγάπης και τις μοναδικές υπηρεσίες Spa και Massage από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου.




"Μία ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας συνυφασμένη με τη γοητεία της πολυτέλειας συνδυάζεται με την πιο αυθεντική πλευρά ενός μέρους μοναδικού και απέραντα όμορφου."


"Κάντε την κράτησή σας εδώ"