Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ 2-2: «Έσωσε» τον βαθμό ο Κριμιτζάς



Ισοπαλία στη Μυτιλήνη μεταξύ του Αιολικού και του ΠΑΟΚ Β' (2-2)

Στη Μυτιλήνη ο Αιολικός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Β’ για την 18η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Καταιγιστικό το πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ.


Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο «Δικέφαλος του Βορρά» με τον Τσοπούρογλου, ο οποίος νίκησε τον Ντόκιτς με σουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σινγκ με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο διαιτητής του ματς έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Κανίς και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των «ασπρόμαυρων» (1-2).


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κριμιτζάς στο 57ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και «έσωσε» το βαθμό της ισοπαλίας για τον Αιολικό (2-2). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ είναι στην 8η με 18.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ (46′ Λουκανίδης), Κολλαράς, Γιόκε, Χαμίντοβιτς (70′ Σαραντίδης), Ζάκαριτς, Ενομό (76′ Τριανταφυλλάκος), Μπενίτεζ, Καρανίκας, Κριμιτζάς (86′ Γκιάσι).


ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Γκούμας (67′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου (60′ Δαρέλας), Κανίς (67′ Ρούμιαντσεβ).

Πηγή https://www.novasports.gr