ΠΕ Βορείου Αιγαίου: Ο στρατηγός λιποτάκτησε...Γράφει ο "παραπολιτικός"

Η ορκωμοσία του περιφερειάρχη και του Περιφερειακού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης σημαδεύτηκε από την απουσία του Αλκιβιάδη Στεφανή ο οποίος επέλεξε να μην παραστεί στην τελετή και να μην ορκιστεί. 

Δεν γνωρίζουμε αν θα ορκιστεί μόνος του και αν οι λόγοι που τον οδήγησαν να μην βρίσκεται σήμερα στην δημοκρατική διαδικασία της ορκωμοσίας ήταν τέτοιοι που δικαιολογούν την απουσία του. 

 Ο κ. Στεφανής με την απουσία του σήμερα άδειασε πρώτα απ' όλα τους ίδιους τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου που τον ψήφισαν και τον στήριξαν, άδειασε τους συνεργάτες του οι οποίοι μπήκαν μπροστά στις εκλογές και έτρεξαν για να τον βγάλουν Περιφερειάρχη. 

Και με την στάση του δικαιώνει όλους όσοι έκαναν λόγο προεκλογικά για εναν φυτευτο υποψήφιο ο οποίος ερχόταν για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη αποστολή η οποία όταν δεν ευδοκίμησε απλα πήγε στην επομενη. 

Το βόρειο Αιγαίο και οι νησιώτες δεν έχουν ανάγκη από ανθρώπους ειδικών αποστολών που λειτουργούν όπως ο κ. Στεφανής. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που αγαπούν το βόρειο Αιγαίο παλεύουν για τα δικαιώματα των κατοίκων του και στέκονται δίπλα τους.