Νέος προπονητής του Αιολικού ο Slobodan Krčmarević



Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει με ενθουσιασμό την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Slobodan Krčmarević (Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς).


Ο 58χρονος (γενν. 12/6/1965) τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Pro και διαθέτει ένα γεμάτο βιογραφικό με παρουσία σε πάγκους εθνικών ομάδων όπως της Σερβίας U21 και του Καζακστάν U21 και U19.



Ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στην πατρίδα του για λογαριασμό της OFK Beograd και ακολούθως εργάστηκε στην Κύπρο αρχικά σε Απόλλωνα Λεμεσού, Ανόρθωση και εν συνεχεία στη Δόξα Κατωκοπιάς. Στο Καζακστάν έκατσε και στον πάγκο της Zhetysu Taldykorgan, ενώ έχει δουλέψει επίσης στη Σλοβενία με την Rudar Velenje, στη Βόρεια Μακεδονία με την Pobeda Prilep και στη Βοσνία Ερζεγοβίνη με την FK Zeljeznicar Sarajevo.

Η Ελλάδα ωστόσο δεν είναι άγνωστος προορισμός για τον νέο μας προπονητή, αφού ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί προς το τέλος της σπουδαίας καριέρας του σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Ο Αθλητικός Διευθυντής Αleksandar Milic και ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκο Σαμολαδα με τον Slobodan Krčmarević

O Slobodan Krčmarević βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα πριν λίγη ώρα είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους ποδοσφαιριστές του, στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.