Στη εκδήλωση απονομής βραβείων του Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση απονομής βραβείων του Διεθνούς Οργανισμού Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) γνωστά και ως “The Oscars of Luxury”, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στον Άγ. Νικόλαο Κρήτης.

Πρόκειται για εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο   και συγκεντρώνει τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, καθώς συμμετέχουν σε αυτή προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού.

Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία στο περιθώριο της βραδιάς να συνομιλήσει με παράγοντες του τουρισμού, προωθώντας τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ενώ προσκάλεσε τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν μια από τις επόμενες εκδηλώσεις απονομής βραβείων σε ένα από τα νησιά μας.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Έχω τονίσει επανειλημμένως πως η εξωστρέφεια είναι  από τα βασικά συστατικά της προσέλκυσης τουριστών αλλά και επενδυτών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η συμμετοχή της Περιφέρειας μας σε εκδηλώσεις όπως αυτή, αποτελεί σημαντικό γεγονός  για να «συστήσουμε» τα νησιά μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Προσκάλεσα τους διοργανωτές να επισκεφτούν το Βόρειο Αιγαίο, να δουν από κοντά τις νέες τουριστικές επενδύσεις που υλοποιούνται και να προγραμματίσουν μια από τις επόμενες ετήσιες εκδηλώσεις τους στα νησιά μας».