Με τον αέρα του νικητή ο Πανάγος Κουφελος, στην Αγιάσο (Pics)



Με τον αέρα του νικητή που έρχεται σχεδόν από όλες τις γωνιές του Δήμου Μυτιλήνης, επισκέφτηκε την γενέτειρα του Αγιάσο, ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγος Κουφελος, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Νεα δράση νέος δήμος”. Άνθρωποι που μέχρι πριν λίγο καιρό ανήκαν στην κατηγορία των αναποφάσιστων πείστηκαν από τα επιχειρήματα και το πρόγραμμα της παράταξης “Νεα δράση νέος δήμος” όπως το αναλύει κατά περίπτωση και κατά χωριό ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης. 

Ο Πανάγος Κουφελος μαζί με πολυπληθή συνοδεία υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων εισέπραξε την θερμή υποδοχή του κόσμου, που έσπευσε στο κέντρο της Αγιάσου να τον ακούσει, να τον ρωτήσει, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις μαζί του. 

Στον Πανάγο Κουφελο οι κάτοικοι της Αγιάσου, είδαν τον δικό τους άνθρωπο, τον άνθρωπο που τους καταλαβαίνει, που νιώθει τις αγωνίες του, μα πάνω από όλα είδαν τον άνθρωπο που μπορούν να εμπιστευτούν και να του δώσουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα, να είναι ο επόμενος δήμαρχος Μυτιλήνης.

Δείτε φωτογραφίες