Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος: Γι΄αυτό κάνω ξανά Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο | Υπ. Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Λέσβου


Ο Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε Λέσβου με τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» και επικεφαλη υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Μουτζούρη.

 

Γράφει ο Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος :


“Φίλες και φίλοι,


Η ζωή όλων μας είναι ένα όμορφο ταξίδι με πολλές καλές στιγμές, με επιτυχίες, με ωραίες αναμνήσεις, με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια, όπου με τόλμη, πίστη, δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, προχωράμε μπροστά!


Η τιμητική πρόταση του πρύτανη Κώστα Μουτζούρη πριν από αρκετούς μήνες, υπήρξε ικανή στην απόφαση μου να στηρίξω εκ νέου την ήδη επιτυχημένη του πορεία, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του έναν καταξιωμένο και ικανό περιφερειάρχη, με μια πληθώρα έργων την τετραετία που διανύσαμε και έναν άνθρωπο, ο οποίος μέ τίμησε με τη θέση του ειδικού συμβούλου, αρμόδιου για τη λειτουργία του θεσμού του «κοινωνικού παντοπωλείου» της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και με τη συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα Πολιτισμού και Παιδείας, παράλληλα με την ανάθεση διεκπεραίωσης έργων, όπως το θεματικό στολισμό του κεντρικού κτιρίου της ΠΒΑ, την οργάνωση τιμητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων σε Λέσβο και Χίο, καθώς και έργων αποκατάστασης σε ναούς και άλλων έργων πνοής στα χωριά του νησιού μας.


Και σε αυτή τη νέα προσπάθεια επέλεξα να είμαι παρών, να καταθέσω την εμπειρία αλλά και την επιστημονική μου γνώση, οραματιζόμενος μια Περιφέρεια με έντονη πολιτιστική και εκπαιδευτική δράση, με στόχο όπως θέλει και ο αυριανός Περιφερειάρχης μας, Κώστας Μουτζούρης, μια Περιφέρεια πλούσια σε γνώση και δράσεις. Με πρόγραμμα και πλάνο για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Αγαπητοί συμπολίτες μου,


Ο τόπος χρειάζεται μια Περιφερειακή Αρχή που να υπηρετεί αξίες, αρχές, ιδανικά, μια περιφερειακή αρχή με σιγουριά, με όραμα, με σχέδιο, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, για να πάμε μπροστά.


Ως εκπαιδευτικός, ως πολίτης και ως ένας άνθρωπος με έντονο θρησκευτικό συναίσθημα, πάντοτε πίστευα και πιστεύω ότι αξίζει και επιβάλλεται να διατηρήσουμε ψηλά τις ηθικές μας αξίες και καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους μας μέσα από ένα Άλμα Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


Με υπευθυνότητα, συνέπεια και ήθος,


Με γνώμονα πάντοτε τη δικαιοσύνη,


Την αξιοπρέπεια, την ειλικρίνεια και τον αυτοσεβασμό,


Θα υποστηρίξω με θάρρος το κοινό συμφέρον, ανεξάρτητα από το προσωπικό κόστος, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ανθρωπιά και το δίκαιο πρέπει να προηγούνται. Με τιμιότητα και αποφασιστικότητα πορεύτηκα έως τώρα στη ζωή μου και έτσι θα εξακολουθώ να πορεύομαι.


Στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξή σας και σάς διαβεβαιώ ότι θα ανταποκριθώ κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο στις προσδοκίες σας και στην εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.


Με το όραμα μιας καλύτερης Περιφέρειας, ενός καλύτερου τρόπου ζωής στα νησιά του Βορείου Αιγαίου μέσα από το Άλμα Ανάπτυξης!


Με εκτίμηση, Μιχαήλ-Ἄνθιμος Δῆσσος Εκπαιδευτικός Μουσικής Αγωγής. Πρωτοψάλτης Ιερού Προσκυνήματος Παμμ. Ταξιαρχών Μανταμάδου. τ. Πρόεδρος ΕΛΜΕ Λέσβου. τ. Ειδικός Σύμβουλος Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.” 


 

Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.