Το LesvosPost…στην «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών- Η online ομάδα μας για τις εκλογέςΑναγνωρίζοντας την ανάγκη έγκαιρης, αξιόπιστης και αντικειμενικής ενημέρωσης το LesvosPost εδω και 2 μήνες έχει ξεκινήσει τον μαραθώνιο μετάδοσης εκλογικών ειδήσεων.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό δημιουργήθηκε στο Facebook ξεχωριστή ομάδα με την ονομασία «Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ  2023 by LesvosPost» (www.facebook.com/groups/autodioiketikeseklogeslesvou/ ) με στόχο την διαρκή προβολή όλων των υποψηφίων και συνδυασμών.

Η εκλογική ενημέρωση φυσικά συνεχίζεται καθημερινά και μέσα από το LesvosPost.com με τις σημαντικότερες ειδήσεις από υποψήφιους και συνδυασμούς. Συνεντεύξεις, βίντεο, παρουσιάσεις , debate θα έρθουν από το lesvospost στις οθόνες σας… Σε PC, LAPTOP, TABLET και συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Προβολή στο LesvosPost


Γιατί να προβληθείτε στο LesvosPost.com 
 
1. Γιατί είναι το μεγαλύτερο πολιτικό - ειδησεογραφικό - εκλογικό site της Λέσβου υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, μοναδικό στο είδος του.
 
2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη στοχευμένη επισκεψιμότητα
.  
 
3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες - ψηφοφόροι, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία

4. Γιατί η επισκεψιμότητά του πολλαπλασιάζεται κατά την προεκλογικά περίοδο

5. Γιατί διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα πληροφοριών για πολιτικές ειδήσεις, τις εκλογές, τα κόμματα, τα ψηφοδέλτια, τις οδηγίες για υποψήφιους και ψηφοφόρους, τις δημοσκοπήσεις, την Ευρωπαική Ένωση, τις ευρωεκλογές, την αυτοδιοίκηση και γενικά όσα αναζητούν οι ψηφοφόροι.
 
6. Γιατί βρίσκεται πρώτο στις περισσότερες λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση του google, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τις πληροφορίες του και όσοι αναζητούν στοιχεία για υποψηφίους
 
7. Γιατί οι τιμές προβολής στο 
LesvosPost όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.
  
8. Γιατί οι ειδήσεις του αναρτώνται και στις σελίδες του στα socialmedia (facebook, twitter).

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους τιμοκαταλόγους του LesvosPost.com και τα ειδικά πακέτα προβολής,  υποψηφίων και συνδυασμών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 

-Στο τηλ: 697-2012896

-Με e-mail στο LesvosPost@gmail.com

**Αναλυτικά τα social media του LesvosPost.com:
Group facebookLesvosPost.com 
Twitter: FOLLOWERS


*Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από τοLesvosPost.com για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.