"Οργώνει" τα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης ο Π. Κουφελος- Από Π. Θέρμης σε Νέες Κυδωνιές και Μυστεγνα…..Με εντατικούς ρυθμούς συνέχισε χτες 18/09 τις περιοδείες του, σε τοπικά διαμερίσματα του δήμου Μυτιλήνης, ο υποψήφιος δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νεα δράση νέος δήμος» Πανάγος Κουφελος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουφελος επισκέφθηκε τους Πύργους Θερμής, την Θερμή, τις Νέες Κυδωνιές και τα Μυστεγνά της Δ.Ε Λουτρόπολης Θερμής του δήμου Μυτιλήνης, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς δημότες, συνοδευόμενος από πλήθος υποψηφίων δημοτικών, τοπικών συμβούλων και άλλων δημοτικών ενοτήτων.

Κατά τη συνάντηση οι κάτοικοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, στο κατεστραμμένο αγροτικό οδικό δίκτυο, και σε τεχνικά έργα τα οποία πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν στις παραπάνω Τοπικές Κοινότητες.

Απάντησε σε ερωτήματα που του τέθηκαν σχετικά με τις θέσεις του συνδυασμού του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για την προτεραιότητα του συνδυασμού του να δώσει προτεραιότητα σε οποιαδήποτε δράση η υποδομή μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους των χωριών πού δραστηριοποιούνται στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα ως μόνη ελπίδα να σταματήσει η να μειωθεί η εγκατάλειψη των χωριών.

Δείτε φωτογραφίες: