Παναγιώτης Τσακυρης: "Με τον Πανάγο Κουφελο γιατί ΑΓΑΠΏ αυτόν τον τόπο " - Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης



Ο Παναγιώτης Τσακυρης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφελο.


Γιατί ΑΓΑΠΩ αυτόν τον τόπο.


Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Στις Δημοτικές εκλογές του 2019 ζήτησα από σας για πρώτη φορά να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο τιμής .

Πιστεύω πως τόοο ως δημοτικός σύμβουλος όσο και ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, αφιέρωσα όλο μου τον εαυτό προκειμένου να φανώ αντάξιος χωρίς συμβιβασμούς .Γιατί ΑΓΑΠΩ αυτό τον τόπο και προσπάθησα να αποδείξω πως αξίζει επιτέλους το όμορφο.

Κι όλα αυτά μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες που βίωσε η πατρίδα μας και η Λέσβος .

Θεωρώ πως μετά από τέσσερα χρόνια μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια.

Λαμβάνω λοιπόν το θάρρος να ζητήσω να ανανεώσουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης ζητώντας ένα σταυρό προτίμησης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ- ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ , με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πανάγο Κουφέλο.

Έναν άνθρωπο σοβαρό, μελετημένο, με αρχές , άξιο και μεθοδικό που μπορεί κάποιος να στηριχτεί επάνω του και να συνομιλήσει με τα κέντρα εξουσίας προς όφελος του τόπου , ιδίως σε αυτή την ιστορική συγκυρία .


ΖΗΤΩ να υπογράψουμε μαζί ένα νέο συμβόλαιο τιμής,


Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Ο Παναγιώτης Τσακύρης του Δημητρίου και της Ασπασίας, γεννήθηκε το 1974 στη Αρίσβη Καλλονής της Λέσβου, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Θεολογική στην Αθήνα και έλαβε Πτυχίο Νομικής απ΄ το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. Είναι επίσης διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής. Με την έλευσή του στη Μυτιλήνη, ασχολείται με την ενεργή και μάχιμη δικηγορία διατηρώντας γραφείο επί της οδού Αθ. Μητρέλια 13 στα Λαδάδικα. Έχει διατελέσει δε Νομικός Σύμβουλος των Δήμων Λουτρόπολης Θερμής και Καλλονής και έχει χειριστεί πλήθος υποθέσεων με κοινωνικό αντίκτυπο. Έχει ιδρύσει τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και τη χορωδία Λέσβου Η ΑΓΙΑ ΣΙΩΝ , έχει διατελέσει Πρωτοψάλτης σε Ναούς και Προσκυνήματα της Λέσβου και σήμερα ψάλλει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου στο Πληγώνι Μυτιλήνης.

Υπήρξε Νομαρχιακός Σύμβουλος 2002-2006, μέλος της ΝΟΔΕ Λέσβου, πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Μυτιλήνης.   

Στις δημοτικές εκλογές 2019 εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης..

Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Ευσταθίου του Αναστασίου και έχει δύο παιδιά το Δημήτρη και τον Τάσο.


ΤΗΛ. 2251044660, 6932108451 , email :tsakirislaw@yahoo.gr

Facebook: Panagiotis Tsakiris