Βερρος και Χριστόφας αρνούνται το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ- Πανικός στους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους

Πανικό στους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους των συνδιασμων Μπροστά και Μαζί από την αρχή με υποψήφιους δημάρχους τον Παναγιώτη Χριστοφα στον δήμο Μυτιλήνης και Ταξιάρχη Βερρο στην δυτική Λέσβο προκάλεσε συνέντευξη τύπου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπου έδινε επίσημα το χρίσμα στους συγκεκριμένους υποψήφιους δημάρχους με ότι αυτό συνεπάγεται για την μετέπειτα προεκλογική περίοδο αλλά και για την 8η Οκτωβρίου ημέρα των εκλογών...


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Τα Νέα της Λέσβου τη στήριξη των ψηφοδελτίων του Παναγιώτη Χριστόφα για το Δήμο Μυτιλήνης και του Ταξιάρχη Βέρρου για το Δήμο Δυτικής Λέσβου ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου πριν από λίγο στα γραφεία του κόμματος τα τοπικά στελέχη και αυτό έγινε εμμέσως πλην σαφώς καθώς κάλεσαν την τοπική κοινωνία να στηρίξει τους υποψηφίους του κόμματος στους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς διαβάζοντας ενα ένα τα ονόματα που συμμετέχουν στα δύο ψηφοδέλτια. 


Επίσης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αναφέρθηκαν στη συμπόρευση του κόμματος τους και των Οικολόγων με το ψηφοδέλτιο της Βάσως Χοχλάκα για την Περιφέρεια εκφράζοντας την αισιοδοξία και καλώντας τα μέλη και τις προοδευτικές δυνάμεις να εργαστούν ώστε να είναι η επόμενη Περιφερειακή Αρχή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δημοτικές εκλογές δεν υπάρχει στήριξη επίσημα απο κόμματα όπως άλλωστε γίνεται και με τον υποψήφιο δήμαρχο Πανάγο Κουφελο ο οποίος όλοι ξέρουμε που ανήκει αλλά δεν έχει λάβει κανένα χρίσμα στήριξης και μάλιστα δέχεται και εσωτερικό πόλεμο από το κυβερνών κόμμα.

Πάντως αμέσως οι υποψήφιοι δήμαρχοι έσπευσαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα και όχι την συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως παραμένουν ανεξάρτητοι συνδιασμοι 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Δήλωση του επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης σχετικά με δημοσιεύματα

Η αυτοδιοικητική κίνηση «ΜΠΡΟΣΤΑ» από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας την 8η Οκτωβρίου 2022 ήταν, παραμένει και θα παραμείνει ανεξάρτητη.

Δημοσιεύματα που αφορούν σε στήριξη συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος ή συζητήσεις περί στήριξης όποιων πολιτικών κομμάτων, δεν αναφέρονται στην πραγματικότητα της αυτοδιοικητικής μας κίνησης, υποβιβάζουν δε την αδέσμευτη και ουσιαστική προσπάθειά μας.

Παναγιώτης Χριστόφας

Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης


Εκ μέρους του αυτοδιοικητικού συνδυασμού του Υποψηφίου Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου «Μαζί από την Αρχή

Με αφορμή δημοσιεύματα που εμφανίζουν δεδηλωμένη ή έμμεση στήριξη, συγκεκριμένου κόμματος, στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας, δηλώνουμε απερίφραστα ότι ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ανεξάρτητος συνδυασμός.

Επίσης θεωρούμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι ο τρίτος γύρος των εθνικών εκλογών.

Εκ μέρους του αυτοδιοικητικού συνδυασμού του Υποψηφίου Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου «Μαζί από την Αρχή»