Κάλεσμα των αρχηγών του Αιολικού για ένα κατάμεστο Ταρλά στα εντός έδρας παιχνίδια των Play off για την άνοδο στην Β' Εθνική


Στην τελική ευθεία μια αγωνιστικής χρονιάς με έντονες συγκινήσεις, που μας βρίσκει πρωταθλητές στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής να διεκδικούμε στα Playoffs την άνοδο στη Super League 2, εμείς οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου στη Λέσβο να έρθουν στον «Ταρλά» και να μας στηρίξουν στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, που είναι και τα πιο κρίσιμα της σεζόν.


Σας θέλουμε στις εξέδρες να μας δίνετε παλμό με τα συνθήματα σας, αλλά και αυτοπεποίθηση με το ζεστό σας χειροκρότημα. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, ώστε να ζήσουμε ακόμα πιο όμορφες στιγμές από όσες ήδη έχουμε μοιραστεί.


Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο Τετάρτη στον «Ταρλά» για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, από νωρίς στις κερκίδες, για να σηκώσουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή στην επίσημη απονομή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και είμαστε βέβαιοι πως θα σας έχουμε στο πλευρό μας και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Κοζάνη, Καμπανιακό και Γιούχτα.


Ραντεβού στον «Ταρλά» για την άνοδο στη Super League 2! Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, όπως κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο και να δώσουμε χαρά σε όλους σας!


Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του Αιολικού


Οι αρχηγοί


Κώστας Αποστολόπουλος 

Ανέστης Νάστος 

Ευγένιος Αντωνίου 

Βασίλης Μουκίδης