Αιολικός - Τηλυκράτη Λευκάδας 2-1 | Το σήκωσε ο Αιολικός στον Ταρλά


Ο Αιολικός υποδέχθηκε τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης" για την δεύτερη αγωνιστική των Play Off για την άνοδο στην Super League 2 σε ένα παιχνίδι με σχετικά γεμάτο γήπεδο . 


Ο Αιολικός ο οποίος στον 1ο αγώνα έχασε μέσα στην Θεσσαλονίκη από τον  Καμπανιακού με 2-0.
 

Το Πρώτο ημίχρονο στον Ταρλά ολοκληρώθηκε με τον Αιολικό να σημειώνει το πρώτο γκολ Μετά απο σκληρό μαρκάρισμα μεσα στην περιοχή του Τηλυκρατη και ο διαιτητής να σφυρίζει πέναλτι με τον Πλατελλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από την λευκή βούλα στο 10’ . Στο 42’ Ο Αιολικός κερδίζει δεύτερο πέναλτι με τον Μακρη να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στην Δεξιά πλευρά του τερματοφύλακα του Τηλυκρατη.

 

Το Δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές ευκαιρίες. ο Τηλυκρατης να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 2-1 βγαίνοντας τετ α τετ απέναντι στον Μουζάκη στο 60. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε Ρινγκ στο 90 ανάμεσα σε παίχτες του Αιολικού και του Τηλυκράτη και με κόκκινη κάρτα σε παίχτη του Τηλυκρατή.


Το παιχνίδι τελειώνει με τον Αιολικό να σηκώνει το Τρόπαιο της Γ Εθνικής καθώς είχε κατακτήσει την Πρώτη θέση στον 4ο Όμιλο. 

 
 

Η ταυτότητα του αγώνα 


Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης Ταρλάς" 

 

Αιολικός (Παπασπύρου): Μουζακης, Κανελλόπουλος ,Αρναούτογλου ,Ποτουρίδης ,Gancier,Ναστος(C) , Stevanovic, Μακρής, Carlitos, Ντινιωτάκης 

 
Γκολ: 1-0 Πλατέλλας (10’ Πέναλτι) ,2-0 Μακρής(44’ Πέναλτι) , 2-1 Περιστερίδης (60’) ,

 

Φωτογραφίες / Video :Ραφαήλ Αναστάσιος Στεφάνου (Δημοσιογράφος LesvosPost.com)