Στο Netflix και το Σμύρνη μου αγαπημένη μετά το Maestro


Μετά την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro μια ακόμα ελληνική παραγωγή πρόκειται να προβληθεί στο Netflix ο λόγος για το Σμύρνη μου αγαπημένη. 

Η γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα βρίσκονταν εδώ και αρκετούς μήνες σε επαφές με την Tanweer, την εταιρεία παραγωγής της ελληνικής ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση κάτι που αποτελεί δείγμα της μεγάλης θέλησης να την εντάξει στο δυναμικό της. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα συμβόλαια έχουν ήδη υπογραφεί με την μεγάλη εταιρεία streaming,και αναμένεται η ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης της προβολής της. Με αυτό το τρόπο η ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη, γίνεται η πρώτη που συμπεριλαμβάνεται στην ταινιοθήκη του Netflix. Θυμίζουμε ότι λίγο καιρό νωρίτερα η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που συμπεριλήφθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα. 

Η εν λόγω ταινία έχει προβληθεί με επιτυχία στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και Αυστραλίας ενώ η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κίνας και της Ρωσίας. 

Κλείνοντας αναφορικά με το Netflix φαίνεται ότι θα υπάρξουν δύο επιλογές για την προβολή της ταινίας, δηλαδή στην ελληνική γλώσσα με υπότιτλους και μεταγλωττισμένη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή τη περίοδο η Μιμή Ντενίση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη προβολή της συνέχειας του Σμύρνη μου αγαπημένη επιδιώκοντας την τηλεοπτική μεταφορά της παράστασης από Σμύρνη Σαλονίκη, όπου θα δούμε τη ζωή της Φιλιώς και της οικογένειας της μετά τον ξεριζωμό.