Επέκταση του Βρεφικού Τμήματος στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος


Μετά την πρόσφατη διαπίστωση ότι ακόμη υπάρχουν αδιάθετα vouchers για παιδικούς σταθμούς, προχωρήσαμε σε σημαντική επέκταση της δυναμικότητας του Βρεφικού τμήματος  (ηλικίες από 2,5 μηνών έως 2,5 ετών - κατηγορία Α1) του Παιδικού σταθμού των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος.  


Η κίνηση αυτή, εκτός από την προφανή επιχειρηματικότητα εμπεριέχει 3 επιπλέον θετικά στοιχεία α) την εξυπηρέτηση των γονέων που δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμη τα βρέφη τους σε παιδικούς σταθμούς, β) την απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ που αφορά ολόκληρη την περιφέρειά μας, κάτι που πρέπει να επιδιώκουμε όλοι μας και γ) την δημιουργία τουλάχιστον 4 νέων θέσεων εργασίας. 

 
Από την Τετάρτη 26/4/2023, ο σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος δέχεται voucher της κατηγορίας Α1. Η πρόσκληση αυτή ισχύει μέχρι και την Τρίτη 2 Μαΐου που είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα υποβολής vouchers του προγράμματος ΕΣΠΑ.  


Προϋπόθεση τα παιδιά να μην είναι εγγεγραμμένα σε άλλο παιδικό σταθμό, δηλαδή δεν θα γίνονται δεκτές «μετεγγραφές» βρεφών από άλλους παιδικούς σταθμούς την φετινή περίοδο. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί έχουν προγραμματίσει το προσωπικό τους και τα έξοδά τους και είναι αντιεπαγγελματικό να διαταράξουμε την ισορροπία αυτή.  

 

Προφανώς, την επόμενη περίοδο οι αιτήσεις θα τεθούν σε νέα βάση οπότε κάθε παιδικός σταθμός μπορεί να δεχθεί τις αιτήσεις όλων των ενδιαφερόμενων γονέων. 
 

Στρατής Πλάτων