Νέο σποτ του Ιάσονα Πιπίνη χωρίς αιχμές και χιούμορ αλλά με προτάσεις


Μετά την παρουσίαση του πρώτου του προεκλογικού σποτ, με τον περιβόητο πια «κομματάρχη» που έγινε viral και προκάλεσε συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις, ο κ. Ιάσων Πιπίνης έδωσε στη δημοσιότητα το νέο του σποτ, το οποίο αυτή τη φορά δεν περιέχει αιχμές και χιούμορ, αλλά προτάσεις.


Οι προτεραιότητες που θέτει ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Λέσβου είναι ο τομέας της υγείας, ο τουρισμός, οι νέοι και ο πρωτογενής τομέας, ενώ για μια ακόμη φορά κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους με αναπηρία.


Μέσα από μια γρήγορη εναλλαγή εικόνων και έντονη μουσική, το σποτ που διαρκεί περίπου ένα λεπτό, επιχειρεί, ως φαίνεται, να αγγίξει το συναίσθημα των πολιτών. «Ο Ιάσονας έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο που μπορεί να αναμορφώσει τα νησιά μας. Τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο. Προβλέπει συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την ανάπτυξη του “πληγωμένου” τουρισμού μας. Ενίσχυση του συστήματος υγείας. Με ασθενοφόρα και προσωπικό στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας» αναφέρει το σποτ στο ξεκίνημα του.


Εκφωνητής είναι μια ιδιαίτερα γνώριμη, στο ελληνικό κοινό, τηλεοπτική φωνή. Στο βίντεο προβάλλονται φωτογραφίες του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού από τις επισκέψεις και συναντήσεις του σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, ενώ υπάρχει αναφορά και στη γενέτειρα του το Μεσότοπο.


Αναφερόμενος στο σχέδιο που υπόσχεται να υλοποιήσει αν εκλεγεί βουλευτής, προσθέτει: «Μέτρα με επίκεντρο τους νέους, δίνοντας κίνητρα για να παραμείνουν στα χωριά μας. Στήριξη για τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Ενίσχυση των δομών, για ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα αγαθά. Μέτρα για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς. Η αναμόρφωση του Νομού Λέσβου χρειάζεται σχέδιο. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε» καταλήγει το νέο προεκλογικό σποτ του κ. Ιάσονα Πιπίνη, που έχει ως κεντρικό σύνθημα: «’Έντιμη επιλογή για τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο».