"Παίζει" και βόλεϊ ο Κώστας Μουτζούρης- Υποδοχή στην εθνική ομάδα Κ17


Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ Γιώργο Καραμπέτσο και την Εθνική ομάδα Βόλεϊ Κ17 η οποία προετοιμάζεται στη Λέσβο εδώ και μερικές ημέρες, ενόψει των αγώνων για τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Τσεχίας, του Ισραήλ και της Ολλανδίας οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Κλειστό της Νεάπολης 21-23 Απριλίου, υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει τη διοργάνωση ως βασικός χορηγός της.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά και των εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Σωκράτη Γιακουμή και Βασίλη Ανδριώτη, ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής, πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διοργάνωση.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της Εθνικής πρόσφεραν στον Περιφερειάρχη μια φανέλα της Εθνικής και τον προσκάλεσαν να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες.


Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίζουμε τη Εθνική ομάδα Κ17 στην Λέσβο και είναι ιδιαίτερη τιμή για το Βόρειο Αιγαίο η παρουσία της εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο για επιλογή του νησιού ώστε να φιλοξενήσει μια τόσο σημαντική διοργάνωση η οποία θα προβάλλει τον τόπο μας διεθνώς και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ανάδειξης του. Η Περιφερειακή Αρχή από την πρώτη στιγμή έχει «αγκαλιάσει» την διοργάνωση, συνδράμοντας οικονομικά και παρέχει κάθε διευκόλυνση στην Ελληνική αποστολή ώστε να αισθανθεί πραγματικά σαν τον «σπίτι» της. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρών στο Κλειστό της Νεάπολης και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών αλλά και τον υπολοίπων, σε μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ».


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε:

« Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του για την μεγάλη στήριξη στην διοργάνωση και για τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν. Νιώσαμε και εμείς της Ομοσπονδίας και τα παιδιά να βρισκόμαστε σε ένα φιλόξενο τόπο από την πρώτη μέρα της παρουσίας μας στο νησί και είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Σίγουρα θα ξανά έρθουμε και η Λέσβος θα φιλοξενήσει και στο μέλλον και άλλη διοργάνωση ».