1ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου στο νησί της Λέσβου | Χορηγός Επικοινωνίας LesvosPost.com


Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο πάει διακοπές το καλοκαίρι?  


Σίγουρα όχι εμείς. Και για του λόγου το αληθές φέτος το καλοκαίρι  το σύνθημα μας είναι ένα : Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.

 
Από τον Μάιο έως και τον Ιούλιο στο OLYMPICO FUN PARK θα χτυπά η καρδιά του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.


Το 1 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ είναι γεγονός και έρχεται με κύριο στόχο να περάσουμε καλά, να «μάθουμε» μικροί και μεγάλοι το «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και να κερδίσουμε πλούσια δώρα. 

 
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα περιλαμβάνει πολλές και ποικίλες δράσεις όπως Ποδοσφαιρικά τουρνουά για ηλικίες Κ12, Κ14, Γυναικών, ανοικτό και για μη εν ενεργεία άνω των 32 ετών. 
 

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως Φιλανθρωπικός αγώνας υπέρ του ιδρύματος Αυτισμού ΣΥΝ- ΕΞΕΛΙΞΗ, Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, Ομιλίες από επιστήμονες για τον COVID και το πόσο επηρεάζει τον αθλητισμό πλέον, σεμινάρια από καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, εθελοντικές αιμοδοσίες  κ.α. 

 
Στόχος μας είναι να φέρουμε το ποδόσφαιρο ξανά στο προσκήνιο αλλά στην μορφή που το θέλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό. Να φέρουμε ξανά στο γήπεδο τις οικογένειες, να διασκεδάσουμε μαζί και προβάλλουμε αυτό που πραγματικά είναι ο αθλητισμός. Και σε αυτή την προσπάθεια μας, οι καλύτεροι συμπαίκτες είστε εσείς. 

 
Η πρώτη μας δράση είναι το Τουρνουά μη ενεργών ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των 32 ετών. Το τουρνουά  θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου, οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τις 12 Μαΐου στις 15.00 ενώ η κλήρωση θα γίνει το βράδυ της ίδιας ημέρας, παρουσία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Θοδωρή Παχατουρίδη και Ανέστη Αγρίτη, οι οποίοι θα μιλήσουν και για την ζωή του ποδοσφαιριστή μετά το τέλος της καριέρα του.



Η  διάρκεια του τουρνουά που θα περιλαμβάνει αγώνες 7χ7  θα είναι 3-4 εβδομάδες, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.  

 
Τα δώρα για τους νικητές είναι άλλου επιπέδου : 


Η πρωταθλήτρια ομάδα θα πάει βόλτα στην Αθήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα και θα παρακολουθήσει τον αγώνα Ελλάδα – Ολλανδία στο OPAP ARENA, επίσης με εξασφαλισμένα τα εισιτήρια της αναμέτρησης. 

 
Η δεύτερη ομάδα θα παρακολουθήσει τον ίδιο αγώνα αλλά όχι ζωντανά αλλά από τις 12 SMART TV 32” ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ που θα λάβουν ως δώρο. 

 
Η Τρίτη ομάδα θα αρκεστεί σε 12 tablet και η τέταρτη θα πάρει 12 ΒΟΧ Αθλητικής ένδυσης για να ξανά προσπαθήσει την επόμενη φορά. 

 
Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα και κλείστε θέση στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου που έχει γίνει ποτέ:


ΤΗΛ: 6976597678 και 6975595800 
Υπεύθυνος Διοργανώσεων: Θοδωρής Γιακαλής