Ούζο Βαρβαγιάννη: Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή στη Food Expo 2023


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της εταιρίας Βαρβαγιάννη στη Food Expo 2023, στο πλαίσιο της οποίας παρουσίασε τις ανανεωμένες ετικέτες των προϊόντων της οι οποίες θα είναι διαθέσιμες εμπορικά από το Μάϊο.


Το περίπτερο του Ούζου Βαρβαγιάννη συγκέντρωσε πλήθος επαγγελματιών και στοχευμένων buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγαπημένα προϊόντα: Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε, Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων και Ούζο Βαρβαγιάννη Αφροδίτη


Στη διάρκεια της έκθεσης συνάφθηκαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες οι οποίες αναμένεται να συμβάλουν στην ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρίας που έρχονται να ενδυναμώσουν την ήδη επιτυχημένη παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού. 
 

Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της εταιρείας μας, να γνωρίσουν για πρώτη φορά τις ανανεωμένες ετικέτες των προϊόντων αλλά και να μυηθούν  στα «μυστικά» της παραγωγής του Ούζου Βαρβαγιάννη. 
 
 

Λίγα λόγια για την εταιρία: 

Πιστοί φύλακες της παράδοσης που ξεπερνά τα 163 χρόνια, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η εταιρία Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως, το όνομα του ούζου Βαρβαγιάννη.