Η δημόσια συγγνώμη του Χριστιανικού Κέντρου Νεοτητος Μυτιλήνης για την ανάποδη σημαία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Δεν έμεινε ασχολίαστη η ανάποδη Ελληνική σημαία στο τμήμα του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας.

 

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Εγώ σαν καθηγήτρια χορού και όλοι οι χορευτές της σχολής μας ζητούμε βαθιά και ειλικρινή ΣΥΓΓΝΏΜΗ πρωτίστως από την Πατρίδα μας για το ατυχές συμβάν που έγινε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2023 κατά την οποία άθελά μας μία από τις 21 σημαίες τις οποίες κρατούσαν οι χορευτές μας ήταν τοποθετημένη ανάποδα.

Χρόνια τώρα υπηρετούμε πιστά και αφοσιωμένα την Παράδοση του τόπου μας, τα ήθη και τα έθιμα, την Θρησκεία και την Πατρίδα μας και κρατάμε αλώβητο αυτό το θησαυρό και συνεχίζουμε με αστείρευτο ζήλο και αγάπη ώστε να καταφέρουμε να το μεταλαμπαδευσουμε και στις επόμενες γενιές.

Σε ένα άρθρο αυτό το ατυχές συμβάν που άθελά μας έγινε, χαρακτηριστηκε ως "Η γκάφα της χρονιάς" και έσπευσαν μερικοί σαν λύκοι να κατασπαραξουν ένα σύλλογο και μία ομάδα ανθρώπων που η τόσων χρόνων πορεία τους δείχνει την αγάπη για την Πατρίδα και την Παράδοση του τόπου μας, τον ζήλο, την παιδεία, την αξιοπρέπεια και τα ιδανικά. Αν λοιπόν αυτό τό δικό μας λάθος που άθελά μας έγινε είναι η γκάφα της χρονιάς πως θα χαρακτηριζατε τα λάθη εκείνα που κοστίζουν ζωές, που καταστρέφουν οικογένειες, που γκρεμίζουν όνειρα και διαλύουν ψυχές;;

Ζητούμε και πάλι δημόσια ΣΥΓΓΝΏΜΗ ειλικρινά και με βαθιά θλίψη για το λάθος μας αυτό.