Ο χειμώνας είναι εδώ - Χιονίζει στην Λέσβο

Ξεκινησε χιονόπτωση στη Δυτική Λέσβο! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν χιονοπτώσεις σε Ανεμώτια, Σκαλοχώρι, Φίλια, Λεπέτυμνο, Άργενο.


Εδώ και λίγη ώρα χιονίζει στα ορεινά του νησιού και ιδιαίτερα στο Δήμο Δυτικής Λέσβου ενώ χιονόνερο ρίχνει στην πόλη της Μυτιλήνης.


Έντονες χιονοπτώσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή (ώρα 11.15) στις περιοχές Φίλιας – Σκαλοχωρίου, Μήθυμνας και Μανταμάδου, αλλά και στον ορεινό όγκο της Αγιάσου.


Συνεργεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου, εργαζόμενοι και μηχανήματα προσπαθούν να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο της περιοχής. Στο Δήμο Μυτιλήνης χιονίζει στην περιοχή της Αγιάσου χωρίς μέχρι στιγμής προβλήματα. 


Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου. 


Το LesvosPost.com θα σας ενημερώνει συνεχώς με βίντεο και Φώτο απο την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο..- Συνεχής ενημέρωση με βίντεο και φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook. Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook 


Φωτογραφιες απο την Περιοχη της Αγιασου :